Facebook Pixel Ξέσπασμα Ουζουνίδη για την άδικη «επίθεση» στον Διαμαντόπουλο - Sportdog.gr
| 2017-12-21 11:01:00

Άγριο ξέσπασμα Ουζουνίδη για την άδικη «επίθεση» - Χοντρό παρασκήνιο μετά το... «φεύγω»!

Sportdog Team
Άγριο ξέσπασμα Ουζουνίδη για την άδικη «επίθεση» - Χοντρό παρασκήνιο μετά το... «φεύγω»!

Όλα κρέμονται σε μια κλωστή...

Tα όσα έγιναν στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο «πράσινο» ρεπορτάζ, καθώς λίγο έλειψε να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραίτηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Γιώργου Κουτρουμπή.

Μπορεί σχεδόν αμέσως να διαψεύστηκε η συγκεκριμένη πιθανότητα, ωστόσο ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι όντως έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του διοικητικού συμβουλίου όταν είπε ενώπιον όλων πως... «φεύγω αν είμαι εγώ το πρόβλημα και ελάτε να τα αναλάβετε όλα!».

Τα πνεύματα ηρέμησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα από τη δυναμική παρέμβαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η απόφαση της αποπομπής του Έλληνα στόπερ ήταν αποκλειστικά δική του.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού ζήτησε απ' όλους και σε επιτακτικό τόνο να ηρεμήσουν και να καταλάβουν τι γίνεται στο σύλλογο και για ποιο λόγο.

Πέραν, άλλωστε, από τους αγωνιστικούς λόγους, η απομάκρυνση του Γιώργου Κουτρουμπή θα έχει και οικονομικά οφέλη, καθώς η ΠΑΕ θα γλιτώσει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ απολαβές προς τον παίκτη για το σύνολο του συμβολαίου του (2,5 χρόνια), ενώ τώρα ευελπιστεί να πληρώσει περίπου 500.000 ευρώ, όλα διακανονισμένα, αν επιτευχθεί συμφωνία με τον παίκτη.

Κι αυτό, άλλωστε, ήταν και το σκεπτικό του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει το μπάτζετ της ΠΑΕ, κάτι που προφανώς δεν μπορούν να αντιληφθούν τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης.

Κατά πολλούς, άλλωστε, θεωρείται άδικη η «επίθεση» που δέχτηκε ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι, καθώς οι προσπάθειες που έχει καταβάλλει από τον περασμένο Ιούνιο για να παραμείνει η ΠΑΕ βιώσιμη, αλλά και να μείνει όρθιο το αγωνιστικό τμήμα, με τις όποιες προσθήκες έγιναν, ήταν τεράστιες, καθώς το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του ήταν μηδαμινό.

Όσοι, μάλιστα, βρίσκονται κοντά στον σύλλογο υποστηρίζουν πως ό,τι είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο αγωνιστικό κομμάτι είναι εκείνος στα εξωαγωνιστικά και ότι η ομάδα θα είχε διαλύσει αν δεν είχε προθυμοποιηθεί να τη βοηθήσει αναλαμβάνοντας (αν και μάνατζερ) τεχνικός διευθυντής.

Πλέον, λοιπόν, θεωρείται ότι το... γυαλί ράγισε για τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και πως πια παραμένει στο πόστο του λόγω... Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχει πεισμώσει και θέλει να δώσει τη μάχη του μέχρι το τέλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags