Facebook Pixel Μόνο o Kασάδο από Ελλάδα για ΑΕΚ, τι "τρέχει" με Αραούχο - Sportdog.gr
| 2017-12-21 12:30:00

Μόνο αυτός το «μπαμ» της ΑΕΚ από Ελλάδα - Ζωντανό το σενάριο-τρόμος για τον παικταρά!

Sportdog Team
Μόνο αυτός το «μπαμ» της ΑΕΚ από Ελλάδα - Ζωντανό το σενάριο-τρόμος για τον παικταρά!

Τα «θέλω» του Χιμένεθ και ο... εφιάλτης για τους ΑΕΚτζήδες.

Η ΑΕΚ τελείωσε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της για το 2017, συντρίβοντας τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο (0-4) και εξασφαλίζοντας στην ουσία την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους (μοναδική ελληνική ομάδα) και πλέον αναμένεται να αναλάβει... δράση η διοίκηση, καθώς το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όπως σας γράφαμε και χθες, μία από τις προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν θα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, όπου αναζητείται ένας καλός μπακ απ του Έλντερ Λόπες. Μία από τις επιλογές που εξετάζονται σοβαρά είναι ως γνωστόν και ο Χόρχε Κασάδο, ο οποίος αποτελεί από το παρελθόν «καψούρα» του Μανόλο Χιμένεθ.

Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός θα προτιμούσε για τη συγκεκριμένη θέση μια επιλογή-επένδυση, κάτι που δεν αποτελεί ο μπακ της Ξάνθης. Ο Έλντερ Λόπες θεωρείται βασικός κι αναντικατάστατος γι΄αυτό ο κόουτς της ΑΕΚ θα ήθελε να έχει από πίσω του έναν νεαρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, αν γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ από την Ελλάδα, αυτή θα αφορά μόνο τον Χόρχε Κασάδο, διαφορετικά θα αποκτηθεί παίκτης από το εξωτερικό. Εξάλλου, το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή να είναι και η τελευταία που θα γίνει στην ΑΕΚ τη χειμερινή περίοδο, καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Στο μεταξύ, η... φωτιά που άναψε το δημοσίευμα της «As» για τον Σέρχιο Αραούχο δεν έχει σβήσει ακόμα, κάτι που σημαίνει ότι κάτι «τρέχει» με τον Αργεντινό και πως μόνο... φανταστικές δεν ήταν οι αποκαλύψεις των Ισπανών. Το θέμα συντηρείται στο ρεπορτάζ κι αυτό δείχνει ότι υπάρχει φόβος μήπως υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις με τον σούπερ σταρ των Κιτρινόμαυρων.

Εξάλλου, όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, η διαρροή για την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη Λας Πάλμας προήλθε μέσα από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και από εκεί «διοχετεύτηκε» στο ισπανικό Μέσο. Το θέμα είναι, λοιπόν, πως αν επιβεβαιωθεί και γίνει πράξη αυτό το... εφιαλτικό σενάριο για την Ένωση, η διοίκηση θα πρέπει να βάλει στο πρόγραμμα και μια μεταγραφή ενός σούπερ επιθετικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags