Facebook Pixel Φέρνει τον... νέο Σισέ ο Μοντέστο στον Oλυμπιακό - Sportdog.gr
| 2017-12-22 09:40:00

Φέρνει τον... νέο Σισέ ο Μοντέστο - «Τεφαρίκια» από τη Γαλλία που... τρελαίνουν κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φέρνει τον... νέο Σισέ ο Μοντέστο - «Τεφαρίκια» από τη Γαλλία που... τρελαίνουν κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια είναι τα «λαβράκια» που αρέσουν στον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση ενός νέου... Πάπε Σισέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν «λίρα 100» με τον νεαρό Σενεγαλέζο στόπερ, που ήρθε εντελώς άγνωστος από τη β' κατηγορία της Γαλλίας και την Αζαξιό για να καθιερωθεί από τον Τάκη Λεμονή στην 11άδα των Πειραιωτών και στο Λιμάνι σκέφτονται ήδη το πώς θα αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις γνωριμίες του Φρανσουά Μοντέστο στην πατρίδα του, ώστε να βρουν το επόμενο «τεφαρίκι»!

Ο νυν αρχισκάουτ των Ερυθρολεύκων πέτυχε... διάνα με τον 22χρονο γιγαντόσωμο αμυντικό, τον οποίο απέκτησε εντελώς δωρεάν πέρυσι τέτοια εποχή φέρνοντάς τον «ινκόγκνιτο» στον Πειραιά για να υπογράψει και σήμερα είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες της ομάδας, με αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο νέο... σαφάρι που έχει ξεκινήσει ο Μοντέστο στη Γαλλία και ιδιαίτερα στις ομάδες της League 2 προκειμένου να ανακαλύψει νεαρούς, φθηνούς και εξελίξιμους παίκτες, έχει ξεχωρίσει τον Γάλλο εξτρέμ, Γιοάν Βισά, ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν στην Αζαξιό.

Την ομάδα, δηλαδή, της Κορσικής από την οποία πήρε ο Ολυμπιακός τον Σισέ και έχει καλές σχέσεις μαζί της, καθώς της έχει δανείσει τον Καζίμ Λάτσι!

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μπαλαδόρος έχει σημείωσε φέτος ήδη 9 γκολ, τα 7 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό είναι ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της Λίγκας, έχοντας «γράψει» 19 συμμετοχές και τις 18 ως βασικός. Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στο Λιμάνι δεν θα χρειαστούν περισσότερες από 400-500.000 ευρώ για να μετακομίσει στον Πειραιά.

Εξαιρετική περίπτωση θεωρείται και ο 22χρονος, βασικός αριστερός μπακ της πρωτοπόρου, Ρεμς, Γιουσούφ Κονέ. Μάλιστα, από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια επιθυμεί για το μέλλον του, δεδομένο που σίγουρα δεν αφήνει... ασυγκίνητους τους Πειραιώτες.

Δείτε ένα εκπληκτικό γκολ του Γιουσούφ Κονέ​:



Στην ίδια κατηγορία, των ελεύθερων παικτών, ανήκει όμως και ο 21χρονος μπακ της Τουρ, Φλοριάν Μιγκέλ, ο οποίος έχει παίξει σε 16 ματς με δύο γκολ και μία ασίστ.

Εξάλλου, από τους κορυφαίους γκολτζήδες της β' Κατηγορίας της Γαλλίας είναι και ο Ντενίς Μπουανγκά της Λοριάν. Η περίπτωση του εξτρέμ από την Γκαμπόν (κάτοχος όμως και γαλλικού διαβατηρίου) βρίσκεται σίγουρα στα ερυθρόλευκα «ραντάρ», με αναφορές πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό όπου αγωνίζεται τώρα.

Φέτος έχει ήδη σημειώσει 9 γκολ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ, όμως το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 κάνει αρκετά δύσκολη την απόκτησή του. Γι’ αυτό και όπως λένε στην Γαλλία, δεν παραχωρείται με λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ...

Αυτές φαίνεται να είναι οι πιο σοβαρές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό από τη β' Γαλλίας, με τους Ερυθρόλευκους να... ξεψαχνίζουν σίγουρα τη συγκεκριμένη αγορά και να βρίσκονται κοντά σε κάποια σχετική κίνηση όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. 

Δείτε αγωνιζόμενο τον Μπουανγκά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags