Facebook Pixel Κάμπος, Μπίσεσβαρ και Ρέι στη "μαύρη λίστα" του ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-22 15:20:00

«Σεισμός» στην Τούμπα - Κάμπος κι άλλα 4 top oνόματα στη «μαύρη λίστα» - Έτοιμος ένας διάδοχος!

Sportdog Team
«Σεισμός» στην Τούμπα - Κάμπος κι άλλα 4 top oνόματα στη «μαύρη λίστα» - Έτοιμος ένας διάδοχος!

Γενικό ξεκαθάρισμα στον ΠΑΟΚ, κορυφαίοι παίκτες στη... βιτρίνα.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε 2-3 κινήσεις ενίσχυσης τον προσεχή Γενάρη, με άμεση προτεραιότητα να αποτελεί η απόκτηση αριστερού μπακ.

Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι Ασπρόμαυροι ήδη έχουν προκρίνει την περίπτωση του Ντιέγκο Κοντέντο της Μπορντό.

Πάντως, στην Τούμπα αναμένονται να γίνουν και αποχωρήσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος βγάζει στο σφυρί δυνατά ονόματα.

Ήδη κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες ότι ο Τζάλμα Κάμπος πωλείται από τον ΠΑΟΚ, μιας και τη φετινή σεζόν ο Ανγκολέζος εξτρέμ κινείται σε ρηχά νερά και η διοίκηση δε θα ήταν αρνητική σε μια καλή πρόταση.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του spordog.gr, στον ΠΑΟΚ αναμένεται να δουν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες την πόρτα της εξόδου.

Εκτός από τον Μάριν Λέοβατς, που ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τον Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς, που πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί αν προκύψει η μεγάλη προσφορά, υπάρχουν ακόμα δύο ξένοι παίκτες που έχουν βγει στη «βιτρίνα».

Ο πρώτος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για τον οποίο υπήρχαν σενάρια αποχώρησης από το περασμένο καλοκαίρι, και ο δεύτερος είναι ο Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος εδώ και καιρό έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα από τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Αργεντινός πορτιέρο, ο οποίος ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στην Τούμπα αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί μέχρι τώρα, βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς στον ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει ήδη τον διάδοχό του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags