Facebook Pixel «Όχι» σε τρελά λεφτά από τον Μιραλάς για χάρη του Ολυμπιακού - Sportdog.gr
| 2017-12-22 21:30:00

Είπε «όχι» σε τρελά λεφτά για να πιάσει Λιμάνι - Τέτοια καψούρα από τον παικταρά δεν ξανάγινε!

Sportdog Team
Είπε «όχι» σε τρελά λεφτά για να πιάσει Λιμάνι - Τέτοια καψούρα από τον παικταρά δεν ξανάγινε!

Κάνει τα πάντα για να βάλει την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός να έχει χαμηλώσει πάρα πολύ τους τόνους σχετικά με την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση.

Στο Λιμάνι έχουν πλάνο και πάνω σε αυτό δουλεύουν πολύ προσεκτικά, σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη ο Βέλγος άσος.

Μάλιστα, παρότι τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει μπει δυνατά στο κόλπο και η Γαλατασαράι, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς δεν δίνουν πολλές… ελπίδες στους Τούρκους.

Άλλωστε, ο παίκτης μόλις πριν από λίγους μήνες, το περασμένο καλοκαίρι, είχε απορρίψει μία εξαιρετική πρόταση της Φενέρ, η οποία για να τον πείσει να φύγει από την Αγγλία, του έδινε περισσότερα χρήματα από το συμβόλαιό του στην Έβερτον.

Ο Βέλγος είχε πει «όχι» και το ίδιο αρνητικός εμφανίζεται και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καθώς επιθυμία του είναι να γυρίσει στον Ολυμπιακό και το δείχνει με κάθε τρόπο πλέον, προσπαθώντας να πιέσει τον αγγλικό σύλλογο.

Μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει τους Πειραιώτες, πως όπου και όπως μπορεί, θα βάλει… πλάτη για να βοηθήσει στη μεταγραφή, καθώς για την ώρα η Έβερτον δεν είναι θετική με την προοπτική να τον δώσει πίσω στους Ερυθρολεύκους.

Από την άλλη, όμως, αν φτάσουμε στις 30 Γενάρη και ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη, τότε και ο Κέβιν Μιραλάς θα το σκεφτεί αλλιώς και θα μετρήσει διαφορετικά την κατάσταση.

Άλλωστε, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κι αυτό που θέλει τη δεδομένη στιγμή, είναι να πάει σε μία ομάδα που θα μπορεί να παίζει, ώστε να διατηρήσει την θέση του στο ρόστερ της Εθνικής Βελγίου και το καλοκαίρι να βρίσκεται στο Μουντιάλ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags