Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή θα είναι στη Νιόν»
| 2011-08-03 18:53:00

«Ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή θα είναι στη Νιόν»

«Ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή θα είναι στη Νιόν»

Αισιόδοξος για απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τόρης, σε δηλώσεις του μετά την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα e-volos.gr αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην αίθουσα, στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και στο αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά:


Ήταν αυτή τη φορά διαφορετική η αντιμετώπιση από την επιτροπή;
"Σίγουρα ήταν διαφορετική. Αυτή τη φορά φάνηκε πως η επιτροπή ήθελε να μάθει την αλήθεια και προς αυτό το στόχο κινήθηκαν και οι ερωτήσεις τους."

Ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο κ. Κούγιας;
"Όντως δεν υπήρχε άλλος μάρτυρας κατηγορίας. Ακόμη κι ο υπάλληλος του ΟΠΑΠ, από μάρτυρας κατηγορίας κατέληξε μάρτυρας υπεράσπισης. Η μαρτυρία δε του κ. Κούγια στηρίζονταν σε ιδίες απόψεις παρά σε στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν κατηγορητήριο"

Πόσο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε;
"Αν η επιτροπή αποφασίσει με βάση τα στοιχεία τότε είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι"

O αυριανός αγώνας θα πρέπει να είναι η απάντηση της πόλης του βόλου;
"Πραγματικά η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί την αγωνιστική απάντηση της ομάδας στο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της. Θα κερδίσουμε και την Παρασκευή θα είμαστε στη Νιόν"

Με πόσο κόσμο θα είσαστε ικανοποιημένος αύριο;
"Με βάση ότι είμαστε στη περίοδο των διακοπών για τον πολύ κόσμο ευελπιστώ πως στο γήπεδο θα παραβρεθούν τουλάχιστον 10.000 φίλοι της ομάδας. Αν υπάρξει περισσότερος κόσμος θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη"

Mιλήσατε με τον κ. Μπέο; Σας είπε κατι να μεταφέρετε στον κόσμο;
"Μιλήσαμε αρκετές φορές με τον Αχιλλέα και αυτό που έλεγε συνεχώς, το ανέφερε και στην δευτερολογία του, είναι πως αν είναι να τιμωρηθεί κάποιος, ας είναι ο ίδιος κι όχι η ομάδα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags