Facebook Pixel Θα δώσει 10 εκατ. ευρώ για τον Σαλιμπούρ ο Ολυμπιακός; - Sportdog.gr
| 2017-12-23 12:41:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης και «σκάει» 10 εκατ. για κυνηγό; - Τι παίζει με τον «νέο Τζούρτζεβιτς»

Sportdog Team
«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης και «σκάει» 10 εκατ. για κυνηγό; - Τι παίζει με τον «νέο Τζούρτζεβιτς»

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στο Λιμάνι...

Δυναμικά επανήλθε τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού η περίπτωση του Γιάνις Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ.

Ο 26χρονος εξτρέμ παρουσιάζεται να αποτελεί θερμή εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο, ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πρόκειται για μια απίθανη περίπτωση για τους Ερυθρόλευκους, καθώς ο παίκτης «πιάνει» αυτή τη στιγμή στην αγορά περί τα 10 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του και μάλιστα με τόσα εκατομμύρια είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για την ελληνική ομάδα. Εκτός αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τρελαθεί» και «σκάσει» 10 εκατ. ευρώ για την αγορά του...

Όσον αφορά ένα άλλο όνομα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό, αυτό του Αλεξάνταρ Πέσιτς, του 25χρονου επιθετικού του Ερυθρού Αστέρα, δε φαίνεται πως απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες.

Θα ήταν, άλλωστε, κάπως παράδοξο για την ομάδα του λιμανιού να επιλέξει ξανά Σέρβο σέντερ φορ από τη στιγμή που η επένδυση του Ούρος Τζούρτζεβιτς ακόμα δεν έχει βγει στον Ολυμπιακό, αν και στα τελευταία παιχνίδια ο 23χρονος άσος δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags