Facebook Pixel Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου "στέλνει" τον Ασεβέδο στον ΠΑΟΚ; - Sportdog.gr
| 2017-12-23 14:45:00

«Ανύπαρκτο» Βραζιλιάνο στέλνει ο Λουτσέσκου; - Ποιος έρχεται... αύριο το πρωί στην Τούμπα!

Sportdog Team
«Ανύπαρκτο» Βραζιλιάνο στέλνει ο Λουτσέσκου; - Ποιος έρχεται... αύριο το πρωί στην Τούμπα!

Το απίθανο όνομα και η «κλεισμένη» μεταγραφή.

Φωτιά έχει πάρει η ονοματολογία στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, μιας και τα ονόματα των υποψήφιων στόχων για τον Δικεφάλο πέφτουν κυριολεκτικά βροχή.

Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις που ήρθαν δυναμικά στο προσκήνιο είναι κι αυτή του Μάρσιο Ασεβέδο της Σαχτάρ, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα του Ντόνετσκ, καθώς δεν υπολογίζεται, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Είναι πολύ πιθανό το όνομά του να ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ λόγω του πατέρα Mιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος τον πήγε στη Σαχτάρ τέτοια εποχή το 2015, ωστόσο για 1,5 χρόνο που συνυπήρξαν δεν του έδωσε καθόλου ευκαιρίες (συνολικά 8 ματς πρωταθλήματος).

Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος μπακ, στα 31 του χρόνια, δεν έχει προσφέρει τίποτα στη Σαχτάρ με ελάχιστες συμμετοχές κι αυτό είναι κάτι που προφανώς πρέπει να το ζυγίσουν στην Τούμπα, αν φυσικά αποφασίσουν να κάνουν επίσημη κρούση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, όσον αφορά τον Κυριάκο Κυβρακίδη, για τον οποίο πολλά ακούγονται στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας παίκτης που όντως μπορεί να δώσει λύσεις και ως αριστερός μπακ, ωστόσο στην Τούμπα προτιμούν να αποκτήσουν έναν κλασικό αριστεροπόδαρο για τη συγκεκριμένη θέση.

Εξάλλου, ο άσος του Ατρόμητου θεωρείται, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, «καπαρωμένος» από τον Δικέφαλο και μπορεί να αποκτηθεί ανά πάσα στιγμή. Όμως, όπως φαίνεται, θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι και όχι τώρα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags