Facebook Pixel Να τα βλέπουμε εμείς εδώ...
| 2011-08-03 23:30:00

Να τα βλέπουμε εμείς εδώ...

Να τα βλέπουμε εμείς εδώ...

Με βαριές ποινές αποκλεισμού από ένα έως τρία χρόνια τιμωρήθηκαν 30 οπαδοί, 23 της Σιόν και 7 της Ξαμάξ, στην Ελβετία, για την εμπλοκή τους σε σοβαρά επεισόδια στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Από την περσινή σεζόν στην Ελβετία υπάρχει έξαρση της βίας στα γήπεδα, όπου σημειώθηκαν πολλά επεισόδια και πρωτοφανείς συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη αρκετών φιλάθλων και οι πρώτες ποινές, που αφορούν αποκλειστικά τα παιχνίδια της Σιόν με την Ξαμάξ, έγιναν γνωστές.

Στα δύο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες(12/12/2010 και 06/02/2011) σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν οι οπαδοί της Σιόν.

Η αστυνομία αναγνώρισε 23 από αυτούς και τους επέβαλε τιμωρία αποκλεισμού από την είσοδο κάθε γηπέδου στην Ελβετία από ένα έως και τρία χρόνια.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στον τελικό κυπέλλου που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, αυτή την φορά όμως τα προκάλεσε η άλλη πλευρά, των οπαδώ της Ξαμάξ. Αρκετοί από αυτούς συνελήφθησαν, ενώ 7 τιμωρήθηκαν με παρόμοιες ποινές, που κυμαίνονται από 2 έως και τρία χρόνια αποκλεισμού.

Ας τα βλέπουμε εμείς εδώ να παραδειγματιζόμαστε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags