Facebook Pixel Απειλούν με αποχώρηση οι παίκτες του ΟΦΗ!
| 2017-12-23 18:33:00

Απειλούν με αποχώρηση οι παίκτες του ΟΦΗ!

Sportdog Team
Απειλούν με αποχώρηση οι παίκτες του ΟΦΗ!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα της Κρήτης!

O ΟΦΗ βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση, στην οποία αναφέρθηκε πρόσφατα και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, με τους παίκτες του συλλόγου να εκδίδουν ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιούν ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και εάν οι δεσμεύσεις της διοίκησης δεν γίνουν πράξη, κάθε παίκτης θα ακολουθήσει τον δρόμο του!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας στην τεχνική ηγεσία, ως επαγγελματίες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο ΟΦΗ, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλυφθεί έγκαιρα. Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες που ήθελαν να αναχωρήσουν για τις περιοχές τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν πρόβλημα ακόμη και για τα έξοδα του ταξιδιού. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι μέτοχοι οφείλουν 2 και 3 μήνες, ενώ για κάποιους παίκτες, που είναι από πέρσι στην ομάδα, υπάρχουν ακόμη οφειλές από την προηγούμενη περίοδο.

Η πρόσφατη επιστολή-ανακοίνωση του προπονητή μας και το τελεσίγραφο προς την διοίκηση για την τακτοποίηση των προβλημάτων που υπάρχουν, ανέδειξε το πρόβλημα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον κάθε παίκτης, θα ακολουθήσει το δρόμο του. Κάθε παίκτης, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειάς του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση, να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Καλά Χριστούγεννα στον κόσμο της ομάδας και μακάρι ο ΟΦΗ, ως μεγάλη ομάδα που είναι, να βρει το δρόμο του και την ηρεμία του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags