Facebook Pixel Δύσκολα θα γυρίσει στη Κόνιασπορ ο Βούκοβιτς - «Τράμπα» Οφόε με Τικίνιο για τον Ολυμπιακό;
| 2017-12-23 22:28:00

Αδιανόητο αυτό που γράφτηκε για Bούκοβιτς - Παίζει τρελή τράμπα με Οφόε και φορ «κανόνι»;

Sportdog Team
Αδιανόητο αυτό που γράφτηκε για Bούκοβιτς - Παίζει τρελή τράμπα με Οφόε και φορ «κανόνι»;

Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Το περίφημο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο συνεχίζεται και μετά από αυτούς που έχουν ήδη «κοπεί» από την ομάδα (Καπίνο, Ζντιέλαρ, Καρσελά, Μίλιτς και Μπεν), αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Ένας από τους κύριους υποψήφιους για να αποχαιρετήσει το Λιμάνι είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Για τον Σέρβο αμυντικό έχει γραφτεί ότι κινείται για την επιστροφή του στην Κόνιασπορ, ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την Τουρκία, αφού δεν υπάρχουν αντίστοιχα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα.

Παράλληλα, οι σχέσεις του Βούκοβιτς με την Κόνιασπορ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, μιας και το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την ομάδα με άσχημο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος πίεσε έντονα τη διοίκηση των Τούρκων προκειμένου να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό, απουσίασε χωρίς άδεια από προπονήσεις της ομάδας και λίγο έλειψε η υπόθεση να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

«Τράμπα» Οφόε με Τικίνιο;

Κατά τα άλλα, ένας από τους παίκτες που αποτελούν ερωτηματικό εν όψει Ιανουαρίου είναι ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να τον δώσει, αλλά επειδή ο παίκτης φέρεται να πιέζεται από τη σύζυγό του να φύγει από την Ελλάδα, ενώ ακούγεται ότι έχει αρκετούς «μνηστήρες» από το εξωτερικό.

Το πιο πρόσφατο σενάριο για τον Βέλγο αναφέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο. Την ίδια στιγμή, έτερα δημοσιεύματα συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο επιθετικό των «Δράκων», Τικίνιο Σοάρες. Ο 26χρονος φορ πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν με 12 γκολ, όμως φέτος σπανίως βρίσκει θέση στην ενδεκάδα.

Εάν αμφότερες οι πληροφορίες ισχύουν, τότε θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια ενδεχόμενη ανταλλαγή των δύο παικτών. Άλλωστε, μια τέτοιου είδους «τράμπα» πιθανότατα θα ικανοποιούσε και τις δυο πλευρές, με τον Οφόε να πηγαίνει σε σύλλογο από το «πάνω ράφι» και τον Ολυμπιακό να αποκτά έναν ικανότατο σέντερ φορ, θέση στην οποία δεν αποκλείεται ούτως ή άλλως να κάνει κίνηση για να ενισχυθεί.

Παρ’ όλα αυτά, πορτογαλικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν ακόμα την πρόθεση της Πόρτο να προχωρήσει όντως την υπόθεση. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί προς το παρόν, ωστόσο εννοείται ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags