Facebook Pixel Τι ισχύει για Λάζοβιτς και ΑΕΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-24 20:50:00

Θα είναι από το Καμπιονάτο το «μπαμ» του Τίγρη; - Καλός, φθηνός αλλά... ζόρικος!

Sportdog Team
Θα είναι από το Καμπιονάτο το «μπαμ» του Τίγρη; - Καλός, φθηνός αλλά... ζόρικος!

Όλο το παρασκήνιο για το όνομα από την Ιταλία. 

Ο Ντάρκο Λάζοβιτς είναι ο παίκτης, το όνομα του οποίου παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, μαζί με τον Μασούντ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πτέρυγα, η Ένωση όμως θέλει να τον χρησιμοποιήσει στην αριστερή. Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ είχε γεμάτη χρονιά πέρσι, με 33 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα, φέτος όμως έχει μετρήσει μέχρι στιγμής μόνο 9 παιχνίδια με τη φανέλα της Τζένοα, της οποίας τις προθέσεις θέλει να βολιδοσκοπήσει ο Δικέφαλος.

Κι αυτό γιατί, η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από το Τσατσάκ της Σερβίας με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr όμως, η ιταλική ομάδα δύσκολα θα έμπαινε σε συζητήσεις γι' αυτή τη μορφή παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Έτσι η υπόθεση ίσως να έχει δυσκολίες για τους Κιτρινόμαυρους.

Οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή όμως είναι στα... στάνταρ που αναζητεί η ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του στην Ιταλία είναι στις 150.000 ευρώ, ένα ποσό που σίγουρα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ελληνική ομάδα, η οποία πρέπει να τα βρει πρώτα με την ιταλική, για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Δεδομένα, πάντως, η είδηση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Σέρβο προκαλεί ερωτηματικά. Όπως το αν η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί εισήγηση Χιμένεθ. Και δεν το λέμε αυτό επειδή στο παρελθόν η Ένωση είχε ενδιαφερθεί ξανά για... Λάζοβιτς.

Αυτή η περίπτωση ήταν διαφορετική, αφού επρόκειτο για άλλον ποδοσφαιριστή, τον Ντάνκο, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Παρτιζάν. Απλά το γεγονός ότι το σενάριο μεταφέρθηκε πρώτα μέσω του βοσνιακού Τύπου προκαλεί πολλες απορίες... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags