Facebook Pixel Sportdog.gr | Ύμνοι για Μασούντ: «Παίκτης επιπέδου La Liga»!
| 2017-12-24 22:12:00

Ύμνοι για Μασούντ: «Παίκτης επιπέδου La Liga»!

Sportdog Team
Ύμνοι για Μασούντ: «Παίκτης επιπέδου La Liga»!

Φοβερές ατάκες για τον άσο του Πανιωνίου, που φέρεται να είναι κοντά στην ΑΕΚ!

O Μασούντ Σοτζέι φέρεται να είναι κοντά στο να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, συνεπώς απασχολεί ιδιαίτέρως την επικαιρότητα της Ένωσης.

Ο Ιρανός παίκτης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ισπανικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Οσασούνα και Λας Πάλμας.

Ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ στα Κανάρια Νησιά, ο Ράφα Λεόν που εργάζεται στην AS, στον ραδιοφωνικό σταθμό CADENA SER και την ιστοσελίδα UD Las Palmas, μίλησε στο aek365.gr για τον Ιρανό και είπε τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τον Μασούντ σπουδαίο παίκτη αλλά και άνθρωπο, ενώ τόνισε ότι η τεχνική του κατάρτιση είναι επιπέδου ισπανικού πρωταθλήματος!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για την αγωνιστική συμπεριφορά που είχε ο Μασούντ στην πενταετία του στην Ισπανία σε Οσασούνα και Λας Πάλμας; Ήταν ένας παίκτης υψηλής ποιότητας με σαφή σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του κάποιες φορές μέσα στην χρονιά. Αλλά, όταν ήταν καλά, ήταν πολύ καλός για τις ομάδες του!

Αν θεωρεί πως το επίπεδο του Μασούντ είναι για το ισπανικό πρωτάθλημα;

Σίγουρα δεν τον έχω δει να παίζει αυτά τα τελευταία χρόνια που έχει αποχωρήσει από εδώ, αλλά είναι προφανές πως πάντα το επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης ήταν για την Λα Λίγκα. Ναι, ήταν και είναι παίκτης πρώτης κατηγορίας. Τα χρόνια περνούν ωστόσο και σίγουρα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης θα είναι πίσω για τις απαιτήσεις της Ισπανίας.

Για την συμπεριφορά του Μασούντ τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν άνθρωπος;

Ήταν αγαπητός για την τεράστια ποιότητα του. Ένας καλός επαγγελματίας. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στην Ισπανία με τις ομάδες του, ήταν ένας καλός συμπαίκτης. Ο Μασούντ ήταν πολύ καλός παίκτης και σπουδαία προσωπικότητα σαν άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags