Facebook Pixel Στο σφυρί από ΠΑΟΚ ο Ουάρντα λόγω χαρακτήρα - Sportdog.gr
| 2017-12-26 12:30:00

Στο σφυρί άσος του ΠΑΟΚ που κάνει «όργια» - «Τελειώνει» λόγω χαρακτήρα, παίζει και τράμπα

Sportdog Team
Στο σφυρί άσος του ΠΑΟΚ που κάνει «όργια» - «Τελειώνει» λόγω χαρακτήρα, παίζει και τράμπα

Είναι παικταράς αλλά στην Τούμπα δε θέλουν να τον βλέπουν.

Αν υπήρχαν… Όσκαρ για τον πρώτο γύρο της φετινής Super League, ο Αμρ Ουάρντα θα κέρδιζε σίγουρα ένα με τις εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα του Ατρόμητου και τη συμβολή του στην «τρελή» πορεία των Περιστεριωτών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (8 γκολ και 2 ασίστ σε 15 αγώνες).

Παρότι, όμως, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να σκέφτεται την επιστροφή του Αιγύπτιου στην Τούμπα, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη στα υψηλά κλιμάκια του Δικεφάλου του Βορρά.

Όχι πως στην Τούμπα δε χαίρονται για το ότι ο Ουάρντα… βγάζει μάτια. Χαίρονται και μάλιστα πολύ, αφού το ιδανικό σενάριο για τους Ασπρόμαυρους θα είναι ο Αιγύπτιος να ανεβάσει όσο γίνεται υψηλότερα τις μετοχές του ενόψει και του Μουντιάλ της Ρωσίας, στο οποίο λογικά θα δώσει το «παρών», ούτως ώστε το καλοκαίρι να «σκάσει» μία πρόταση με αρκετά μηδενικά και να μπει έτσι στο ταμείο της ΠΑΕ ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που σας αποκάλυψε το sportdog.gr στις 18 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ θα ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Ατρόμητο το όνομα του Ουάρντα, εάν καταλήξει πως ο ποδοσφαιριστής που θέλει να «συμπληρώσει» τον Λέο Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Κυριάκος Κυβρακίδης.

Η αλήθεια, λοιπόν, δεν είναι πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να καλέσει πίσω στην Τούμπα τον Ουάρντα και ο Αιγύπτιος κάνει… νερά, όπως γράφτηκε σε αθλητική εφημερίδα. Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται καθόλου την περίπτωση να δουν ξανά με τα ασπρόμαυρα τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Όχι γιατί δεν εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά γιατί θυμούνται τα… εξωγηπεδικά του κατορθώματα στη σύντομη θητεία του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags