Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάει για «μπαμ» με φορ ο ΠΑΟΚ - Δύο Βραζιλιάνοι, ο ένας... αντι-Πρίγιοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-27 10:30:00

Πάει για «μπαμ» με φορ ο ΠΑΟΚ - Δύο Βραζιλιάνοι, ο ένας... αντι-Πρίγιοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάει για «μπαμ» με φορ ο ΠΑΟΚ - Δύο Βραζιλιάνοι, ο ένας... αντι-Πρίγιοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιον «στέλνει» στην Τούμπα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο;

Τις περιπτώσεις δύο Βραζιλιάνων επιθετικών που αγωνίζονται στην Πορτογαλία φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportime, ο πρώτος είναι ο Φρανσίσκο ντας Σάγκας Σοάρες ντος Σάντος, ή πιο σύντομα Τικίνιο, επιθετικός 26 ετών που αγωνίζεται τις δύο τελευταίες σεζόν στην Πόρτο, έχοντας αποκτηθεί από την Γκιμαράες.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Αμέρικα RN, Σεράμικα, Τρέζε, Βερανόπολις, Πελότας και Νασιονάλ Μαδέιρα. Πρόκειται για επιθετικό στο στυλ του Πρίγιοβιτς και ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί σε περίπτωση παραχώρησης του Σέρβου, με τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύεται τις καλές σχέσεις με τον προπονητή της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Το δεύτερο όνομα που γράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία είναι αυτό του 25χρονου Βραζιλιάνου Ουέλτον, ο οποίος αγωνίζεται από το 2016 στην Πάσος Φερέιρα και στο παρελθόν είχε παίξει σε Τούνα Λούσο, Γκοϊανιένσε, Γκρέμιο Ανάπολις, Μπράγκα Β και Ρέμο.

Η περίπτωση απόκτησής του υπό την μορφή δανεισμού είναι ανεξάρτητη με την πώληση Πρίγιοβιτς, καθώς πρόκειται για το διαφορετικό στυλ επιθετικού που αναζητά ο σύλλογος, μια και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα, όσο και πίσω από τον επιθετικό, εκτός από τη θέση του φορ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags