Facebook Pixel Το «παιδί» του Διαμαντόπουλου στον Παναθηναϊκό και η παράνοια με Οικονόμου - Sportdog.gr
| 2017-12-27 10:45:00

Τρέλα για το «παιδί» του Διαμαντόπουλου στον ΠΑΟ - Η απόλυτη παράνοια με Οικονόμου!

Sportdog Team
Τρέλα για το «παιδί» του Διαμαντόπουλου στον ΠΑΟ - Η απόλυτη παράνοια με Οικονόμου!

Kι όμως, οι Πράσινοι ετοιμάζονται για μεταγραφές!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην υπάρχει καμία εξέλιξη στα διοικητικά, ωστόσο όσο ο σύλλογος παραμένει ζωντανός, γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί με αξιοπρέπεια το αγωνιστικό τμήμα.

Παρότι, λοιπόν, αναμένονται πολλές αποχωρήσεις μέσα στον Γενάρη, ακόμα και πρωτοκλασάτων παικτών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κοιτάζει πώς θα μπορέσει να πραγματοποιήσει 1-2 μεταγραφές ενόψει του δεύτερου γύρου.

Προφανώς και δεν μπορούν να δοθούν χρήματα για προσθήκες, γι' αυτό ο Έλληνας τεχνικός εξετάζει λύσεις εντός συνόρων χωρίς κόστος.

Μία περίπτωση, λοιπόν, που όντως βρίσκεται στη λίστα του είναι κι αυτή του Βαλεντίνου Βλάχου, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, καθώς η πρόταση που έχει στα χέρια του για να ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι) στη Νέα Σμύρνη είναι πολύ μικρή.

Ο παίκτης αρέσει πολύ στον τεχνικό του Τριφυλλιού, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις στην άμυνα (στόπερ και δεξί μπακ), ενώ το γεγονός πως έχει μάνατζέρ του τον νυν τεχνικό διευθυντή των Πράσινων, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη μεταγραφή, αν και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί τώρα τον Γενάρη (εκτός αν μείνει ελεύθερος).

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί, θετικά ή αρνητικά, η απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου, μιας και υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο παίκτης φρόντισε πρώτα να πάρει τις εγγυήσεις που ήθελε σε συνάντηση που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς γνωρίζει την κατάσταση που βρίσκεται το Τριφύλλι.

Από την άλλη, όμως, ο Έλληνας άσος συνεχίζει παράλληλα να ψάχνει ομάδα και στο εξωτερικό, καθώς αυτή είναι η προτεραιότητά του.

Αν, φυσικά, αποφασίσει σήμερα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τότε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 6 μηνών, όχι μόνο για... ασφάλεια, αλλά και για κυνηγήσει το όνειρο εκτός Ελλάδας ξανά το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας, μάλιστα, προσθέσει στο βιογραφικό και τη σύντομη θητεία σε μια μεγάλη ομάδα.

Ο Έλληνας άσος θα μπορεί, δηλαδή, να υπογράψει από τώρα ένα... διπλό συμβόλαιο, ένα με τους Πράσινους κι ένα με άλλη ομάδα, εξωτερικού αν όντως τα καταφέρει, που θα έχει ισχύ από 1/7, όταν και θα αποδεσμευτεί από το Τριφύλλι. Πραγματικό απίστευτο... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags