Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εξόφληση του Χουλτ τον κρατάει στον Παναθηναϊκό μετά την προσφυγή;
| 2017-12-27 18:24:00

Η εξόφληση του Χουλτ τον κρατάει στον Παναθηναϊκό μετά την προσφυγή;

Sportdog Team
Η εξόφληση του Χουλτ τον κρατάει στον Παναθηναϊκό μετά την προσφυγή;

Η υπόθεση του Σουηδού έμπλεξε πάρα πολύ.

Σε… μεγάλους μπελάδες έχει μπει πλέον ο Παναθηναϊκός με τον Νίκλας Χουλτ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να μην χάσει τελικά τον παίκτη ως ελεύθερο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός άσος, πατώντας πάνω στη μη καταβολής ολόκληρης της δόσης του συμβολαίου για τον Οκτώβριο κατέθεσε προσφυγή, ωστόσο οι Πράσινοι εντός της ημέρας πλήρωσαν τις 70.000 ευρώ που του χρωστούσαν.

Και πάλι όμως το Τριφύλλι βρέθηκε εκτεθειμένο και από τη στιγμή που η προσφυγή κατατέθηκε πριν μπουν αυτά τα χρήματα στο λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, ο Χουλτ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσει τα δικαστήρια και μαζί την… ελευθερία του!

Για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να «σώσει» την κατάσταση, θα πρέπει ο Χουλτ να αλλάξει στάση, να πάρει πίσω την απόφασή του, από τη στιγμή που πληρώθηκε και να ακυρώσει την προσφυγή.

Το σενάριο αυτό όμως, για την ώρα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς όπως σας εξηγήσαμε στο Τριφύλλι εδώ και καιρό γνωρίζουν ότι ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος και όχι απλά να πληρωθεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags