Facebook Pixel «Καυτό» παρασκήνιο με τον Ιγκόρ Σίλβα στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2017-12-29 11:45:00

«Καυτό» παρασκήνιο με το όνομα-έκπληξη - «Τσουνάμι» στο Λιμάνι - «Πόλεμος» με ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
«Καυτό» παρασκήνιο με το όνομα-έκπληξη - «Τσουνάμι» στο Λιμάνι - «Πόλεμος» με ΠΑΟΚ;

Έρχονται πολλές ανακατατάξεις στον Ολυμπιακό. 

Ένα νέο όνομα-έκπληξη εμφανίστηκε σήμερα δυναμικά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον 21χρονο δεξιό μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος παρουσιάζεται ως μεγάλος στόχος των πρωταθλητών για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Προφανώς δεν υπάρχει πρόθεση αποπομπής του Ομάρ Ελαμπενταλαουί, οπότε, αν ευσταθεί όντως το παραπάνω σενάριο, τότε ο νεαρός Βραζιλιάνος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντιόγκο Φιγκέιρας, αν και εφόσον ο Πορτογάλος αμυντικός αποχωρήσει τον Γενάρη.

Η αλήθεια είναι, άλλωστε, ότι και το καλοκαίρι έγιναν προσπάθειες για την αποδέσμευση του 27χρονου μπακ, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Επομένως, δεν αποκλείεται στο Λιμάνι να επιχειρούν ξανά να «απαλλαγούν» από τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και να κοιτάζουν τον πολλά υποσχόμενο Ιγκόρ Σίλβα ως ένα καλό μπακ απ του Ομάρ Ελαμπενταλαουί.

Βέβαια, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει στον Ολυμπιακό να αδειάσει θέση ξένου (γι' αυτό λέγεται ότι δεν ολοκληρώνεται και η μεταγραφή του Εχσάν Χατζισαφί).

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, αν και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αποχωρήσεις στον Πειραιά μέσα στον Γενάρη. Οι Φελίπε Πάρντο και Σεμπά είναι δύο παίκτες που ακούγονται ότι μπορεί να πουληθούν, αν και τα σενάρια για τον τελευταίο που αφορούν την Κίνα δε δείχνουν να έχουν βάση.

Εξάλλου, υπάρχει η εκτίμηση ότι στον Ολυμπιακό αναμένονται προσεχώς πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, κάτι που μπορεί να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα για αποχωρήσεις και αφίξεις.

Στο μεταξύ, το δημοσίευμα που αναφέρει σήμερα ότι οι πρωταθλητές μπήκαν «σφήνα» στον ΠΑΟΚ για τον Κυριάκο Κιβρακίδη, έχοντας κάνει μάλιστα επαφές με τον Ατρόμητο, δε φαίνεται να ισχύει, καθώς ο παίκτης δεν είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, θέμα δεν υπάρχει ούτε για τον ελεύθερο Ερβίν Ονγκεντά, ο οποίος είναι ένας παίκτης που παραμένει εκτός δράσης τους τελευταίους 8 μήνες...

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags