Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελ Καντουρί: «Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά οι αντίπαλοι μας είναι 11 πίσω από την μπάλα»
| 2018-01-01 16:43:00

Ελ Καντουρί: «Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά οι αντίπαλοι μας είναι 11 πίσω από την μπάλα»

Sportdog Team
Ελ Καντουρί: «Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά οι αντίπαλοι μας είναι 11 πίσω από την μπάλα»

Το παράπονο του Μαροκινού του ΠΑΟΚ.

Συνέντευξη στο "Soccer 212" έδωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί και κατέθεσε ενδιαφέρουσες απόψεις για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πώς επέλεξε τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά, όσα είπε: 

Για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ: "Υπέγραψα στον ΠΑΟΚ γιατί ήμουν χρόνια στην Ιταλία και ήθελα μία αλλαγή. Είχα προτάσεις από ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά ή μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, έτσι προτίμησα να διαλέξω έναν σύλλογο που μπορεί να κερδίσει τίτλους στην Ελλάδα και να παίξει στο Champions League, παρότι ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το ιταλικό. Αλλά ήθελα να νιώσω άλλα συναισθήματα, να κάνω μία αλλαγή και ήταν συνειδητή η επιλογή μου".

Για τους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: "Οι πρώτοι μήνες μου εδώ κυλούν αρκετά καλά, αν και στις αρχές του Δεκέμβρη είχα έναν τραυματισμο (σχίσιμο στο ισχίο). Είμαι έναν μήνα τραυματίας, έχω ακόμη 15-20 μέρες αποθεραπείας. Ελπίζω να είμαι έτοιμος σ' αυτό το διάστημα. Κατά τα άλλα, είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, έναν πόντο μακριά από την κορυφή. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε πρωταθλητές, έχουμε καλή ομάδα και ελπιζω να τα καταφέρουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, ειδικά για τις μεγάλες ομάδες που προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι με την μπάλα. Έχουμε μία ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε παίζει με έντεκα παίκτες πίσω, δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι χώροι και απέναντί μας κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους, οπότε δεν είναι εύκολο. Δεν είναι σίγουρα πρωτάθλημα επιπέδου Ιταλίας, Αγγλίας, Ισπανίας, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα με 5, 6 ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος μέχρι στιγμής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags