Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντάνιελ Μόισοφ για ΠΑΟΚ! «Ξέρω για το ενδιαφέρον του»!
| 2018-01-02 19:26:00

Ντάνιελ Μόισοφ για ΠΑΟΚ! «Ξέρω για το ενδιαφέρον του»!

Sportdog Team
Ντάνιελ Μόισοφ για ΠΑΟΚ! «Ξέρω για το ενδιαφέρον του»!

Ανάβει φωτιές ο Σκοπιανός στόπερ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ekipa.mk», το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του 30χρονου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ Λάρνακας, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή. 

Μάλιστα, ο Ντάνιελ Μόισοφ δηλώνει ενημερωμένος για το ενδιαφέρον αν και δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την κυπριακή. 

«Ναι, έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω γι’ αυτό. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εάν παρουσιαστεί μια ευκαιρία για έναν μεγαλύτερο σύλλογο, σε άλλη χώρα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ Λάρνακας, πρόσφατα ανανέωσα και το συμβόλαιό μου αλλά δεν γνωρίζω τι μπορεί να μου φέρει το μέλλον», ανέφερε σε δηλώσεις του ο 30χρονος Σκοπιανός στόπερ. 

Ο Μόισοφ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Λάρνακας μέχρι τον Μάιο του 2020, ενώ προηγουμένως έχει αγωνιστεί σε Αδάνασπορ, Λιρς, Μπραν, Βοϊβοντίνα και Βάρνταρ Σκοπίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags