Facebook Pixel Sportdog.gr | Παικταρά από τη Σεβίλλη προσπαθεί να φέρει ο Μανόλο! (BINTEO)
| 2018-01-03 08:58:00

Παικταρά από τη Σεβίλλη προσπαθεί να φέρει ο Μανόλο! (BINTEO)

Sportdog Team
Παικταρά από τη Σεβίλλη προσπαθεί να φέρει ο Μανόλο! (BINTEO)

Αυτός είναι το «colpo grosso» του Ισπανού!

Ένας παίκτης που φέρεται να απασχολεί έντονα είναι ο Μπόρχα Λάσο της Σεβίλλης, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Πρόκειται για 24 ετών ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται αριστερά και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Ανδαλουσιάνων.

Στη φετινή σεζόν έχει μόλις τρεις συμμετοχές, τις δυο από αυτές στο Κύπελλο Ισπανίας και ακόμη μια στο πρωτάθλημα με συνολικά 235 λεπτά παρουσίας. Φαίνεται ότι δεν «χωράει» στο ρόστερ της ομάδας του και δεν θέλει να μείνει ανενεργός, στοχεύει να πάει δανεικός (το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο) ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. 

Για λογαριασμό της ΑΕΚ έχει αναλάβει δράση ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει και καλές σχέσεις με τον σύλλογο, καθώς τον έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών. Πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, αλλά η Ένωση και ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να τα παρατήσουν εύκολα.

Μάλιστα, γίνεται αρκετά δύσκολη λόγω και των προθέσεων του παίκτη. Έχουν δείξει αρκετές ομάδες της La Liga για να τον προσθέσουν στο δυναμικό του, αλλά ο ίδιος εμφανίζεται αρκετά θετικός για την Οσασούνα, όπου έχει προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνες. Τον ξέρει πολύ καλά, καθώς μαζί του έχει συνεργαστεί στις Ακαδημίες της Σεβίλλης και αυτό το στοιχείο ίσως κάνει τη διαφορά. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags