Facebook Pixel Συνταρακτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό, αποχωρούν Φιγκέιρας, Σεμπά και Μαρτίνς - Sportdog.gr
| 2018-01-04 10:59:00

Συνταρακτικές αλλαγές στο Λιμάνι, φεύγουν τρεις - Ποιος τους «διώχνει», τι παίζει με Μπέντο-Ιντέγιε

Sportdog Team
Συνταρακτικές αλλαγές στο Λιμάνι, φεύγουν τρεις - Ποιος τους «διώχνει», τι παίζει με Μπέντο-Ιντέγιε

Ανοίγει ο δρόμος για την άφιξη Βραζιλιάνου αμυντικού στον Πειραιά.

Ορθάνοιχτο παραμένει στον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν ταυτόχρονα μέσα στο μήνα τρεις παίκτες και να σημειωθούν συνταρακτικές αλλαγές στο Λιμάνι μέσα στο... καταχείμωνο.

Συγκεκριμένα, όπως κυκλοφορεί ευρέως πλέον στην Πορτογαλία, ο γνωστός μάνατζερ, Κάρλος Γκονσάλβες, βρίσκεται σε πυρετώδεις διεργασίες για να βρει ομάδα σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, με τον ίδιο μάλιστα να εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει καταφέρει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία το έργο του.

Οι τρεις ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού για τους οποίους διαπραγματεύεται δεν είναι μέσα στη λίστα των «κομμένων» κι έτσι αν φύγουν θα πρέπει να αντικατασταθούν επάξια.

Ο λόγος γίνεται για τους Ντιόγκο Φιγκέιρας, Σεμπά και Αντρέ Μαρτίνς, για τους οποίους θεωρείται πολύ πιθανό να φέρει σοβαρές προτάσεις ο γνωστός Πορτογάλος ατζέντης μέσα στον Γενάρη και έτσι να αναχωρήσουν για άλλες... πολιτείες.  

Πάντως, αν καταφέρει ο Γκονσάλβες να φέρει ταυτόχρονα πρόταση για τον Σεμπά και τον Φιγκέιρας θα κάνει ένα δώρο «δύο σε ένα» για τον Ολυμπιακό, καθώς θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την άμεση έλευση στο Λιμάνι του Βραζιλιάνου μπακ, Ιγκόρ Σίλβα, από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Στο Λιμάνι κρατάνε σίγουρα μικρό καλάθι καθώς ακόμα παραμένουν στο ρόστερ οι παίκτες που έχουν «καρατομηθεί» και δεν υπολογίζονται εδώ και ενάμισι μήνα, οπότε είναι μάλλον εξαιρετικά αισιόδοξο το σενάριο να βρεθούν ομάδες για παίκτες, οι οποίοι επισήμως δεν βρίσκονται στην transfer list αλλά και ταυτόχρονα, δεν έχουν «βγάλει μάτια» με την απόδοσή τους.

Ωστόσο, ο Γκονσάλβες έχει δείξει μεγάλες ικανότητες και για να διαρρέει ότι θα τα καταφέρει, θα έχει σίγουρα δημιουργήσει κάποιες κατάλληλες προϋποθέσεις.

Αν επιτύχει, πάντως, το στόχο του θα καταφέρει και να βελτιώσει σημαντικά τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, που διαταράχθηκαν σοβαρά πριν από έναν χρόνο λόγω της δημόσιας γκρίνιας του πελάτη του, Πάουλο Μπέντο, για τη μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε στην Κίνα. Μια μεταγραφή, στην οποία ο συγκεκριμένος ατζέντης είχε πάρα πολύ ενεργό ρόλο και ουσιαστικά ευνοήθηκε οικονομικά, με τον Πορτογάλο προπονητή όμως να το παίζει μέσα στην Τούμπα «Δον Κιχώτης» και τελικά να απολύεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags