Facebook Pixel «Τσουνάμι» από Μαυροπάνο - Τι θα γίνει τώρα με ΠΑΣ και Ολυμπιακό
| 2018-01-04 15:40:00

«Τσουνάμι» από Μαυροπάνο - Τι θα γίνει τώρα με ΠΑΣ-Ολυμπιακό - Τα... δανεικά και το 1,2 εκατ.

Sportdog Team
«Τσουνάμι» από Μαυροπάνο - Τι θα γίνει τώρα με ΠΑΣ-Ολυμπιακό - Τα... δανεικά και το 1,2 εκατ.

Μύθοι και αλήθειες για το super deal, ποιες θα είναι «παρενέργειες»;

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μεγάλο deal που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, παραχωρώντας τον Κώστα Μαυροπάνο στην Άρσεναλ, έναντι του ενός ποσού που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ.

Στην πραγματικότητα, όμως, η ομάδα της Ηπείρου μόνο μία πρόταση είχε ακόμα από το εξωτερικό εκτός από αυτή των «κανονιέρηδων». Αυτή προερχόταν από την Ιταλία και την Ουντινέζε και έφτανε τα 1,2 εκατ. ευρώ. Ό,τι γράφτηκε για την Αταλάντα δεν έχει καμία βάση, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί ναι μεν να έδειξε ενδιαφέρον, αλλά πότε δεν έφτασε στο σημείο να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όπως και να έχει πάντως, η συγκεκριμένη συμφωνία είναι τεράστιας σημασίας για τον «Άγιαξ», καθώς η ΠΑΕ είχε φτάσει σε πολύ οριακό σημείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το αφεντικό της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, πλήρωνε τελευταία υποχρεώσεις του συλλόγου με… δανεικά.

Τα χρήματα, λοιπόν, που θα εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου αναμένεται να αποδειχθούν σωτήρια για την ομάδα, ωστόσο δε θα λείψουν και οι… παρενέργειες από το συγκεκριμένο deal.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν παραχωρήσει τον νεαρό άσο στην Άρσεναλ, είχε πραγματοποιήσει προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός, λοιπόν, ότι η ομάδα της Ηπείρου αποφάσισε να δώσει τον παίκτη στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος προφανώς έδινε και περισσότερα χρήματα, είναι πολύ πιθανό να «ταράξει» τις σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, κόντρα σε όσα διαρρέονται, ο ΠΑΣ είχε προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες και σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, στο Λιμάνι θεώρησαν πως ο παίκτης είναι «κλεισμένος» μετά τη συμφωνία που είχαν πετύχει με τον μάνατζέρ του, Νίκο Κλιτσίδη.

Οι πρωταθλητές, όμως, υπολόγιζαν χωρίς τον μάνατζερ Φάρας, ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, ήταν αυτός που έφερε τη σούπερ πρόταση των Λονδρέζων στα Γιάννινα και η οποία προβλέπει -όπως φημολογείται- και τον δανεισμό του παίκτη στη Βέρντερ Βρέμης μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Γιαννιώτες, λοιπόν, έκαναν πέρα τους πάντες, αγνόησαν τον μάνατζερ Κλιτσίδη και τον Ολυμπιακό και πήγαν στην Αγγλία για να κλείσουν το μεγάλο deal. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags