Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Μιραλάς! Άνοιξε την πόρτα… για Ολυμπιακό ο Αλαρντάις
| 2018-01-04 16:41:00

Εξελίξεις με Μιραλάς! Άνοιξε την πόρτα… για Ολυμπιακό ο Αλαρντάις

Sportdog Team
Εξελίξεις με Μιραλάς! Άνοιξε την πόρτα… για Ολυμπιακό ο Αλαρντάις

Η δήλωσή του για πιθανή μεταγραφή τον Γενάρη.

Στο μέλλον του Κέβιν Μιραλάς και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλές ομάδες για να τον κάνουν δικό τους τον Γενάρη, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Σαμ Αλαρντάις.

Ο προπονητής της Έβερτον όχι μόνο δεν έδειξε καμία πρόθεση να κρατήσει τον Βέλγο άσο στο ρόστερ, αλλά άφησε να εννοηθεί πως εφόσον έρθει πρόταση που ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή και οικονομικά τα «ζαχαρωτά», τότε θα δώσει το «οκ» για να κλείσει το deal και να αποχωρήσει ο παίκτης τον Γενάρη.

«Μια μεταγραφή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλαρντάις, που συνέχισε. «Θέλει να μείνει; Υπάρχουν προτάσεις που του αρέσουν; Αυτή η πρόταση για τη μεταγραφή συμφέρει την Έβερτον;», ανέφερε ο Αλαρντάις, ο οποίος ανοίγει την πόρτα στο Μιραλάς, που τον συμπεριέλαβε σε αποστολή για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 7 Δεκεμβρίου για το Europa League.

Και κατέληξε. «Μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή, όπως μπορεί να γίνει με όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ μας».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μιραλάς, ο οποίος επίσης έχει μεταφέρει τόσο στον ατζέντη του όσο και στους Πειραιώτες ότι θα ήθελε να γυρίσει στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags