Facebook Pixel Και η Γαλατά στο σκάνδαλο;
| 2011-08-04 19:32:00

Και η Γαλατά στο σκάνδαλο;

Και η Γαλατά στο σκάνδαλο;

Μετά τις Φενερμπαχτσέ, Τράμπζονσπορ και Μπεσίκτας, είναι πολύ πιθανό και η Γαλατάσαραϊ να είναι μπλεγμένη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Τουρκία.

Κι αυτό γιατί, σήμερα στις 11 το πρωί, είχαμε "ντου" από τις τουρκικές αρχές με εισαγγελικό ένταλμα σε τρία μέρη. Στο "Φλόρια Μετίν Οκτάι", στο νεότευκτο "Τουρκ Τέλεκομ Αρένα" και στο σπίτι του στελέχους της "Τσιμ Μπομ Μπομ", Μπουλέντ Τουλούν, ψάχνοντας για στοιχεία σχετικά με το ματς της Φενέρ με την Ντενιζλίσπορ.

Πρόκειται για τον αγώνα που είχε λήξει ισόπαλος 1-1 την περίοδο 2005-2006, με το αποτέλεσμα του οποίου έπαιρνε το πρωτάθλημα η Γαλατά που είχε κερδίσει 3-0 την Καϊσερίσπορ.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο νούμερο ένα κατηγορούμενος του σκανδάλου, Αζίμ Γιλντιρίμ, πρόερδος της Φενέρ, έιχε υποστηρίξει πως η Γαλατά χρημάτισε παίκτες της Ντενιζλί να τα δώσουν όλα, ενώ είχε από κοντά και τους διαιτητές μέσω κορυφαίων στελεχών της ομοσπονδίας.

Έτσι, λοιπόν, οι αρχές αναζήτησαν στοιχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν βάση τα όσα είπε ο πρόεδρος της Φενέρ.

Όπως είναι λογικό η διοίκηση της Γαλατά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι έχει σχέση με το σκάνδαλο και παράλληλα εξυπηρέτησε τις αρχές στην έρευνά τους τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στο γήπεδο της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags