Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατές ατάκες για τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα πάθουν μεγάλη ζημιά αν...»!
| 2018-01-05 15:04:00

Δυνατές ατάκες για τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα πάθουν μεγάλη ζημιά αν...»!

Sportdog Team
Δυνατές ατάκες για τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θα πάθουν μεγάλη ζημιά αν...»!

Ο Μποροβήλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους!

Την άποψη ότι θα είναι χειρότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν καταργηθεί η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ακόμα και για τους μεγάλους του χώρου, σχολίασε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μποροβήλος στον SportFM και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για την χρηματοδότηση από τα τηλεοπτικά: «Απλά προσθέσαμε στην πρόταση της Nova, ότι θα θέλαμε να δοθεί ένα επιπλέον ποσό στις μικρομεσαίες ομάδες. Δεν είναι διαφοροποιημένη, ούτε εξωπραγματική η πρόταση μας από αυτά που δίνει η Nova. Η ουσία το προβλήματος για την χρηματοδότηση της Super League είναι η έλλειψη γενικότερων πόρων. Από το οικονομικό ξεκινάνε όλα. Η βάση είναι τα τηλεοπτικά, αλλά θα πρέπει να βρεθούν και άλλοι χορηγοί. Θα πρέπει να δούμε επίσης το γεγονός του στοιχηματισμού, αφού οι εταιρίες μας χρησιμοποιούνται από τις στοιχηματικές χωρίς να έχουμε κανένα όφελος. Αν δεν βρεθούν πόροι, θα απαξιώνεται όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο μας. Για να πούμε ότι παίρνει μπροστά το ποδόσφαιρα μας είναι να μπουν νέοι χορηγοί και χρήματα για να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Μιλάμε για χαοτικές διαφορές με τα προηγμένα πρωταθλήματα. Η Nova δεν κρέμεται στα 2 εκ. ευρώ για ένα πρωτάθλημα που είναι το βασικό προϊόν της»

Για το αν βγήκε η Λίγκα στην αγορά να βρει άλλη τηλεοπτική στέγη: «Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να βγούμε στην αγορά. Σεβόμαστε τη συμφωνία με τον πάροχο που έχουμε τώρα και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σε επικοινωνία με τη Nova. Δεν μπορούμε ακόμα να βγούμε στην αγορά να βγάλουμε το προϊόν μας. Σε αυτά τα νούμερα, είμαστε ρεαλιστές και θέλω να πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο μας τα αξίζει. Πρέπει να συζητάμε τους τρόπους για να αρχίσει να μικραίνει η ψαλίδα με τα άλλα πρωταθλήματα»

Για την κεντρική διαχείριση: «Πρέπει να δουν το δάσος και όχι το δέντρο. Όταν οι 12 γίνουν οι φτωχοί συγγενείς και περιμένουμε μόνο δύο ντέρμπι, για τι πρωτάθλημα μιλάμε; Τι πρωτάθλημα θα είναι αυτό και τι αξία θα έχει. Θα είναι μεγαλύτερη η ζημιά για όλους. Και τους μεγάλους, που μπορεί να πάρουν αρχικά κάτι παραπάνω, και τους μικρούς. Κάποιοι νομίζουν ότι θα ευνοηθούν αν καταργηθεί η κεντρική διαχείριση, αλλά αυτό μακροπρόθεσμα ζημιά θα προκαλέσει και όχι όφελος»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags