Facebook Pixel Του βγάζεις το καπέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-04 22:51:00

Του βγάζεις το καπέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του βγάζεις το καπέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεπής στο ραντεβού του με τα πλέι-οφ του Europa League o ΠΑΟΚ, νίκησε και στην Τούμπα τη Βαλερένγκα (3-0) υπό το βλέμμα και το ...καπέλο του Φλωρίδη!

Βιεϊρίνια (44΄), Αθανασιάδης (49΄), Φωτάκης (58΄) τα γκολ. Πλέον, αναμένεται ο αντίπαλος στο δρόμο για τους ομίλους, αλλά και οι τελικές διαπραγματεύσεις των υποψήφιων επενδυτών, Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπαζίδη με τη διοίκηση, για την είσοδό τους στην ΠΑΕ.

Οι Νορβηγοί, μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα, ξεδιπλώνοντας τις επιθετικές τους προσπάθειες από τα άκρα. Όσες φορές όμως πέρασαν οι σέντρες ο Κρέσιτς ήταν εκεί και με έγκυρες εξόδους μάζευε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ από το τέταρτο και μετά άρχισε να παίρνει τον έλεγχο στα... πόδια του και απείλησε με πολλά μακρινά σουτ εκτός περιοχής. Ειδικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε τρεις απόπειρες που δεν βρήκαν δίχτυα. Δεν έγινε το ίδιο όμως, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45... Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, η μπάλα πέρασε από το κεφάλι του Ίβιτς, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με μαγική κίνηση έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα στην περιοχή, έγραψε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν να του... βγάλεις το καπέλο! Και αυτό γιατί, “καθάρισε” από νωρίς την υπόθεση πρόκριση με το γκολ στο 49' (2-0) του Αθανασιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την θαυμάσια μπαλιά του Φωτάκη. Ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ εννέα λεπτά αργότερα (3-0)! Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Φωτάκης έβγαλε τον Αθανασιάδη τετ α τετ με τον Χίρσφιλντ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων τον έκοψε, αλλά ο Φωτάκης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 3-0 για τους "ασπρόμαυρους".

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, οι Θεσσαλονικείς είχαν και άλλες ευκαιρίες, οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν, όπως και οι Νορβηγοί που πίεσαν για ένα γκολ αλλά ο Κρέσιτς αποδείχτηκε... Κέρβερος, αφού διατήρησε το μηδέν στην εστία του με πολύ ωραίες αποκρούσεις.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πέρασε στα play offs του Εuropa League και το μεσημέρι της Παρασκευής περιμένουμε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλό του...

Το φιλμ της αναμέτρησης

90'+3' Λήξη αγώνα

87' Νέα απόκρουση του Κρέσιτς σε επικίνδυνο σουτ. Πολύ σταθερός σήμερα ο Κροάτης.

79' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Κοντρέρας παίρνει τη θέση του Γκαρσία και αμφότεροι άκουσαν χειροκροτήματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Το ίδιο έγινε λίγο πιο πριν με τον Βιεϊρίνια.

73' Αλλαγή για τη Βαλερένγκα. Ο Ζάγκιτς έξω, μέσα ο Νίλσεν

72' Ωραία και δύσκολη απόκρουση του Κρέσιτς στο δυνατό σουτ του Φελά!

69' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια δίνει τη θέση του στον Ρομπέρ.

66' Ωραίο σουτ του Γεωργιάδη, ο Χίρσφιλντ έδιωξε σε κόρνερ!

60' Αλλαγές για τις δύο ομάδες. Για τη Βαλερένγκα: μέσα ο Χέλσταντ έξω ο Ογκούντε. Για τον ΠΑΟΚ: Μέσα ο Γεωργιάδης, έξω ο Ίβιτς.

58' Γκολ για τον ΠΑΟΚ!!! Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Φωτάκης έβγαλε τον Αθανασιάδη τετ α τετ με τον Χίρσφιλντ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων τον έκοψε, αλλά ο Φωτάκης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 3-0 για τους "ασπρόμαυρους". (Μάλιστα η μπάλα πέρασε μέσα απο τα πόδια του τερματοφύλακα.

56' Ευκαιρία με τον Ίβιτς, ο οποίος έσπασε τη μπάλα από δεξιά αλλά η μπαλιά του κόπηκε από τους αμυντικούς της Βαλερένγκα.

55' Σουτ του Αθανασιάδη, μπλόκαρε ο Χίρσφιλντ.

52' Κεφαλιά του Μούρι ύστερα από κόρνερ για τη Βαλερένγκα, η μπάλα έφυγε άουτ.

49' Γκολ ο ΠΑΟΚ!!! Ύστερα από ωραία μπαλιά τρύπα του Φωτάκη, ο Αθανασιάδης με σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή έγραψε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

 

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45'+3' Τέλος πρώτο ημιχρόνου.

44' Γκολ ο ΠΑΟΚ!!! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, η μπάλα πέρασε από το κεφάλι του Ίβιτς,  ο Βιεϊρίνια με μαγική κίνηση έγινε αποδέκτης της  μπάλας και με σουτ μέσα στην περιοχή, άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ!

42' Οι Θεσσαλονικείς έκαναν μια εξαιρετική κομπίνα αλλά ο Αρίας δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την τελευταία σέντρα

39' Σουτ του Ντοσάντος, μπλόκαρε ο Κρέσιτς

33' Σουτ του 'Ετο η μπάλα έφυγε... τραγικά άουτ. Τρελό... σημάδι ο Βραζιλιάνος.

30' Σουτ του Βιεϊρίνια άουτ. Τρίτη προσπάθεια για τον Πορτογάλο, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπλάκμπερν...

28' Καλή στιγμή για τη Βαλερένγκα, ο Τζάγκιτς σέντραρε από αριστερά, ο Φελά έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό χέρι του Κρέσιτς και κατέληξε άουτ.

27' Μπανταρισμένος στο κεφάλι θα αγωνιστεί στη συνέχεια ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος χτύπησε με παίκτη της Βαλερένγκα σε έξοδο.

22' Σέντρα του Λίνο από αριστερά εκεί που την έστειλε όμως δεν υπήρχε κανείς.

20' Δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια που βρήκε χώρο εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν έκανε για μία ακόμα φορά το χατίρι και κατέληξε εκτός γηπέδου.

19' Κόρνερ για τους Νορβηγούς, ο Κρέσιτς βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.

18' Τελικά ο Έτο, μπήκε μέσα, να δούμε αν θα συνεχίσει.

17' Σέντρα-σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα έφυγε άουτ.

16' Πρόβλημα με τον Έτο που χτύπησε και ζήτησε και αλλαγή.

13' Χαρίζει αποβολή ο διαιτητής σε ανατροπή του Αθανασιάδη, από τον Μούρι που ήταν τελευταίος, ενώ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή..

12' ΣΧΟΛΙΟ: Οι Νορβηγοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το παιχνίδι τους από τα άκρα και μέχρι στιγμής περνούν οι σέντρες τους στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ.

9' Σουτ του Ογκούντε εκτός περιοχής δεν δυσκολεύτηκε ο Κρέσιτς

8' Σουτ του Αθανασιάδη, μπλόκαρε ο Χίρσφιλντ

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Έτο, Αρίας, Πάμπλο Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ίβιτς, Αθανασιάδης

Βαλερένγκα (Μάρτιν Άντρεσεν): Χίρσφιλντ, Νόρντβικ, Μούρι, Ντος Σάντος, Ογκούντε, Μπέρε, Κονέ, Φελάχ, Στράντμπεργκ, Ζάγιτς, Σινγκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags