Facebook Pixel Υπέρβαση για Χατσερίντι από ΠΑΟΚ, αν χαλάσει του Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-06 11:00:00

Απασφαλίζει τη «βόμβα» ο Ιβάν; - Γι’ αυτή τη στοπεράρα «τα σκάει», αν χαλάσει του Μολέντο!

Sportdog Team
Απασφαλίζει τη «βόμβα» ο Ιβάν; - Γι’ αυτή τη στοπεράρα «τα σκάει», αν χαλάσει του Μολέντο!

Έτοιμη η εναλλακτική και «καψούρα» του Σαββίδη. 

Έτοιμος για… παν ενδεχόμενο είναι ο ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο. Εφόσον ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Ιντερνασιονάλ ή προτιμήσει κάποια άλλη ομάδα, στην Τούμπα έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές επιλογές τους.

Μία από αυτή είναι ο πανύψηλος (1,98 μ.) διεθνής Ουκρανός Εβγέν Χατσερίντι, για την περίπτωση του οποίου ενημερωθήκατε πριν από λίγες ημέρες από το sportdog.gr.

Το… καλό με τον Χατσερίντι είναι πως ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ντιναμό Κιέβου (λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) αλλά και το ότι είναι μεγάλη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα 30 του χρόνια εκτός Ουκρανίας.

Φυσικά είναι γνωστό πως ο Χατσερίντι είναι ένα από τα… πουλέν του Ιβάν Σαββίδη λόγω της ποντιακής καταγωγής του, όπως είναι γνωστό επίσης πως στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει δύο απόπειρες να τον προσθέσει στο ρόστερ του, σύμφωνα τουλάχιστον με ουκρανικά δημοσιεύματα.

Το… κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως ο Χατσερίντι είναι φέτος βασικός και αναντικατάστατος στην Ντιναμό (25 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντρέι Σεφτσένκο στην Εθνική Ουκρανίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μετοχές του να είναι και πάλι… ανεβασμένες μετά από μία… καταστροφική περσινή σεζόν και να υπάρχει όπως φημολογείται ενδιαφέρον από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Εάν, όμως, «ναυαγήσει» η ιστορία με τον Μολέντο και η λύση Χατσερίντι βρεθεί στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει πολύ… αποτελεσματικός στη ρωσική αγορά και έτσι κάθε άλλο παρά απίθανο είναι αυτή τη φορά να δει τον πανύψηλο στόπερ με τα ασπρόμαυρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags