Facebook Pixel «Ήταν στημένο οε οε... » (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-04 22:48:00

«Ήταν στημένο οε οε... » (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήταν στημένο οε οε... » (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτό το... ειρωνικό σύνθημα πανηγύρισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Ντιφερντάνζ με 3-0 και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν και για την απόφαση που υποβιβάζει τους «ερυθρολεύκους» στην Football League.

Όσον αφορά το ματς, οι Βολιώτες φαίνεται πως έχουν.... κόψει ταρίφα στην ομάδα του Λουξεμβούργου, καθώς τη νίκησαν και σήμερα με 3-0 και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτο αγώνα, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με 6-0!

Ο Ολυμπιακός επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του και από την αρχή του αγώνα έπαιζε στο... μισό γήπεδο την Ντιφερνάνζ. Μάλιστα, στο 10' και στο 17' έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Σκέμπρι και Μαρτίν αντίστοιχα, ενώ στο 30' έφτασε και στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόνχε, ο Μαρτίν πήρε την κεφαλιά, ο Βέμπερ απέκρουσε αρχικά αλλά στην επαναφορά ο Μαρτίν και πάλι από κοντά έκανε το 1-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου οι Βολιώτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες, όμως δεν ήταν καλοί στα τελειώματα και έτσι δεν σκόραραν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 47' είχαν και δοκάρι με τον Μπέτμερ. Η φάση αυτή όμως μάλλον... ξύπνησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι με “μπροστάρη” τον Μπρέσκα στην συνέχεια έκαναν ό,τι ήθελαν στο χορτάρι. Στο 57' μάλιστα έφυγαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Μπρέσκα την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Σέλεζι και αυτός ωραία πέτυχε το 2-0. Το σκορ αυτό όμως δεν αρκούσε στους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 82' έκαναν και το 3-0. Ο Μπρέσκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σολάκης, με ωραία κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το live του Sportdog:

90+4' Τέλος της αναμέτρησης

93'
Απευθείας φάουλ του Μπρέσκα, διώνχει πάλι δύσκολα ο Βέμπερ

92' Νέα φάση με τον Μπρέσκα, διώχνει δύσκολα ο Βέμπερ.

88' Πολύ ωραίο πλασέ του Μαρτίν έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ

83' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα έφυγε στην αντεπίθεση, γύρισε στο δεύτερο δοκάρι στον Σολάκη και αυτός με κεφαλιά έκανε το 3-0.



66'
Δυνατό σουτ του Μπρέσκα, διώχνει δύσκολα ο Βέμπερ

58' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι "ερυθρόλευκοι" φεύγουν πολύ ωραία στην αντεπίθεση και ο Σέλεζι με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0



54' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό.
Ο Λεόνι δεν βάζει καλά το πόδι του και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ!

50' Νέο σουτ του Μπέτμερ, μπλοκάρει ο Ρόκας

48' Δοκάρι για την Ντιφερντάνζ. Ο Μπέτμερ με πολύ δυνατό σουτ τραντάζει το δοκάρι του Ρόκα

46' Δύο αλλαγές για τον Βόλο. Ακόστα και Σκέμπρι εκτός 11άδας, Σολάκης και Μπρέσκα στη θέση τους

46' 'Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45'
Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Ακόστα να κάνει ωραίο γύρισμα από τα δεξιά στην περιοχή και τον Μαρτίν να μην πιάνει καλά την μπάλα και να την στέλνει άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

34' Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από σέντρα του Μόχνε, ο Σκέμπρι έκανε την προβολή από κοντά, όμως η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα

32' Με το γκολ αυτό ο Βόλος... καθάρισε ουσιαστικά την πρόκριση.

30' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μόχνε εκτελεί το φάουλ, ο Μάρτιν παίρνει την κεφαλιά από κοντά, όμως ο Βέμπερ αποκρούει. Ο Μαρτίν ωστόσο παίρνει το ριμπάουντ και από κοντά κάνει το 1-0.



27' Ευκαιρία για την
Ντιφερντάνζ. Καλό σουτ του Ραφίκ, διώχνει δύσκολα ο Ρόκας

23' Κίτρινη κάρτα στον Πισκόρ

17' Νέα καλή στιγμή για τον Βόλο. Δυνατό απευθείας φάουλ του Μόχνε, διώχνει με γροθιές ο Βέμπερ

10' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μόχνε βγάζει εξαιρετική μπαλιά για τον Σκέμπρι, αυτός κοντρολάρει μέσα στην περιοχή, κάνει και το σουτ, όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων διώχνει σε κόρνερ.

5' Στο γήπεδο υπάρχουν παραπάνω από 10.000 φίλαθλοι, ενώ στην κερκίδα έχουν και πανό για την απόφαση υποβιβασμού της ομάδας: «Γερουλάνο, Νικητιάδη, Πειθαρχική κάτω τα χέρια από τον Βόλο» αναφέρει ένα από τα πανό των οργανωμένων

1' Έναρξη της αναμέτρησης

*
Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε, το γήπεδο δεν γέμισε.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Χάβι Γκραθία): Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας (75΄ Ρόκκας), Ντολεζάι, Νταρμπιόν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ακόστα (46΄ Μπρέσκα), Μόνχε, Σκέμπρι (46΄ Σολάκης), Μαρτίν

ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ (Μορίς Σπιτονί): Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ελ Ραφίκ (77΄ Ριμπέιρο), Καρόν (85΄ Μέι), Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ (64΄ Φρανζόνι), Κίντσιγκερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags