Facebook Pixel «Ο Τζίγκερ θα τα ελέγχει πάλι όλα...»
| 2011-08-04 20:41:00

«Ο Τζίγκερ θα τα ελέγχει πάλι όλα...»

«Ο Τζίγκερ θα τα ελέγχει πάλι όλα...»

Μπορεί να λέει πως δεν συμμετέχει στην ΠΑΕ, αλλά δικοί του άνθρωποι συνεχίζουν να "τρέχουν" τον Παναθηναϊκό, καθώς δύο εκ των τεσσάρων της διοικούσας, είναι επιλογές Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Αν και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τον τελευταίο χρόνο έχει δηλώσει επανειλημμένως πως πρόθεση του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με ποσοστό μόλις 30%, οι κινήσεις που γίνονται δεν... επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Στο σημερινό Δ.Σ., από το οποίο απουσίαζαν όλοι οι βασικοί μέτοχοι, δηλαδή οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας και αδελφοί Γιαννακόπουλοι, εκλέχτηκε νέα διοικούσα επιτροπή, το... 50% της οποίας προέρχεται από το “στρατόπεδο” Τζίγκερ.

Συγκεκριμένα δύο στις τέσσερις επιλογές για την διοικούσα, δηλαδή οι Δημήτρης Γόντικας και Γιώργος Σπηλιοτόπουλος είναι άνθρωποι της πλευράς Βαρδινογιάννη. Κάποιοι χαρακτήρισαν το γεγονός... τυχαίο, όμως όσοι ξέρουν καλά τα παρασκηνιακά του “τριφυλλιού” αναφέρουν πως πρόκειται για ακόμα μία κίνηση στρατηγικής.

«Με δύο στους τέσσερις και με τον πρόεδρο μέσα σε αυτούς, ο Βαρδινογιάννης θα αποφασίζει ό,τι θέλει. Τι μας... κοροϊδεύει ότι φεύγει;», λένε άνθρωποι από τα απέναντι στρατόπεδα του πολυμετοχικού.

Όσον αφορά τα άλλα δύο μέλη της διοικούσας, ο Λεωνίδας Πολέμης είναι γιος του Αδαμάντιου Πολέμη, πρώην μέλους της ΠΕΚ, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρείται “ανεξάρτητος” και είναι παλιός φίλος της ομάδας με ακριβό διαρκείας εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην... πράσινη επικαιρότητα ως μέλος της «Παναθηναϊκών Παρέμβασης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags