Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το δεξί στο 2018 ο Πανιώνιος! Ανατροπή με τριάρα και… γκολάρα Μασούρα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-06 16:53:00

Με το δεξί στο 2018 ο Πανιώνιος! Ανατροπή με τριάρα και… γκολάρα Μασούρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με το δεξί στο 2018 ο Πανιώνιος! Ανατροπή με τριάρα και… γκολάρα Μασούρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κυανέρυθροι νίκησαν 3-1 την Κέρκυρα.

Με νίκη ξεκίνησε στη νέα χρονιά ο Πανιώνιος, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ για το 2018 νίκησε 3-1 την Κέρκυρα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 43’ από τέρμα του Επστάιν. Με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο και τρία γκολ των Μασούρα στο 46’ (με τρομερή ενέργεια!), Λάμπρου στο 53’ και Παπαγεωργίου στο 78’ πήρε μία εντυπωσιακή νίκη!

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και παίζοντας την μπάλα κυρίως από τα αριστερά με τον Λάμπρου, προσπάθησε να βρει το γκολ. Ο νεαρός στράικερ απείλησε δύο-τρεις φορές με κάποια μακρινά σουτ, ωστόσο η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 22ο λεπτό, με τον Κουτζαβασίλη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μασούτα. Οι Κυανέρυθροι συνέχισαν να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα και στο 34’ και στο 37’ έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως στην πρώτη ο επόπτης (μάλλον λανθασμένα, δεν φάνηκε από το ριπλέι) σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκια για οφσάιντ, ενώ στην δεύτερη ο Λάμπρου δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Ωστόσο, στο 43’ κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Κρητικός βρήκε τον -ξεχασμένο στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου- Επστάιν, που προχώρησε με την μπάλα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε τον Μπαντή γράφοντας το 0-1.

Παρότι το γκολ ήρθε στο χειρότερο σημείο για τον Πανιώνιο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 46’ ο Μασούρας με μία τρομερή ενέργεια και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους του, πλάσαρε σωστά για το 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα της Πλατείας, η οποία στο 53’ με τον Λάμπρου από κοντά έκανε το 2-1 και την ολική ανατροπή.

Πλέον με την ψυχολογία στα ύψη και την Κέρκυρα να μην μπορεί να αντιδράσει, ο Πανιώνιος έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 78’ μάλιστα, μετά από ωραίο γύρισμα του Μασούρα, ο Παπαγεωργίου από κοντά έγραψε το τελικό 3-1.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Μασούρας έκανε εκπληκτική εμφάνιση και έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του Πανιωνίου, μετά τις αποχωρήσεις των Μασούντ και Χατζισαφί.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Πανιωνίου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όχι μόνο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού οι Κυανέρυθροι ισοφάρισαν πολύ νωρίς, αλλά ήταν και υπέροχο. Ο Μασούρας χόρεψε δύο αντιπάλους και με σουτάρα έγραψε το 1-1 στο 46’.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Με εξαίρεση την απόφαση του δεύτερου βοηθού στο 11' να ακυρώσει το γκολ του Λάμπρου για τον Πανιώνιο, δεν υπήρξε άλλο σφύριγμα που να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Καλή διαιτησία συνολικά για τον Τζοβάρα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα για 45 λεπτά, κράτησε το μηδέν και βρήκε το γκολ στη μία και μοναδική της αντεπίθεση, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστη. Ο Πανιώνιος βρήκε το γκολ γρήγορο γκολ, απέκτησε ψυχολογία και στην συνέχεια έκανε ό,τι ήθελε.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη και παρότι η Κέρκυρα προηγήθηκε, μόνο με τύχη θα έφευγε με βαθμό από την Πλατεία. Οι Φαίακες με 11 βαθμούς είναι στην προτελευταία θέση και θα δώσουν μάχη για την παραμονή με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, ενώ ο Πανιώνιος έφτασε τους 25 και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση.  

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε το υπέροχο γκολ του Μασούρα για το 1-1 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46' Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (81' Πινιώτης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56' Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67' Κόντος), Σιόντης, Έπσταϊν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags