Facebook Pixel Sportdog.gr | Ταξίδι-αστραπή για Μολέντο – Τι γίνεται με Ιντερνασιονάλ και ΠΑΟΚ!
| 2018-01-06 18:35:00

Ταξίδι-αστραπή για Μολέντο – Τι γίνεται με Ιντερνασιονάλ και ΠΑΟΚ!

Ταξίδι-αστραπή για Μολέντο – Τι γίνεται με Ιντερνασιονάλ και ΠΑΟΚ!

Το «σίριαλ» με τον Βραζιλιάνο καλά κρατεί!

Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο απασχολεί την επικαιρότητα τόσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πουλά τον παίκτη, όσο και του ΠΑΟΚ, που επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να γυρίσει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ, με την οποία μάλιστα λέγεται πως τα έχει βρει για τριετές συμβόλαιο.

Παρ’ όλα αυτά, το πρέσινγκ του ΠΑΟΚ στον έμπειρο αμυντικό είναι ασφυκτικό, γεγονός που κινητοποίησε τους ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της βραζιλιάνικης ομάδας ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού και να διασφαλίσει ότι η συμφωνία της ομάδας με τον παίκτη θα τηρηθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι έγινε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Ιντερνασιονάλ και τον Παναθηναϊκό, η οποία ήταν περισσότερο διερευνητική.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν ξανά την Δευτέρα για να μιλήσουν αναλυτικά για την υπόθεση, ενώ στο ενδιάμεσο είναι πολύ πιθανό ο δικηγόρος της Ιντερνασιονάλ να πραγματοποίησει συνάντηση και με τον παίκτη.

Με την πίεση του ΠΑΟΚ να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ίσως την Δευτέρα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags