Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για τίτλο, χτίζει τώρα»
| 2018-01-08 13:41:00

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για τίτλο, χτίζει τώρα»

Sportdog Team
«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για τίτλο, χτίζει τώρα»

Ποιος ποδοσφαιριστής σχολίασε την πορεία του Δικεφάλου;

Ο μπακ του Λεβαδειακού Γιάννης Ζαραδούκας υποστήριξε ότι η ήττα της ομάδας του από τον Δικέφαλο με 5-0 ήταν βαρια και τους έχει προβληματίσει.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει μια καλή ομάδα που μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αρκεί να λύσει το πρόβλημα των εκτός έδρας παιχνιδιών.

Τέλος, αναφέρθηκε στον πρωτάθλημα λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κάνει μια τόσο δυνατή μεταγραφή τον χειμώνα ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν στο τέλος τον τίτλο αφού ο ΠΑΟΚ τώρα χτίζεται.

Αναλυτικά όσα είπεο Γιάννης Ζαραδούκας για:

- την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ: «Είναι βαρύ το σκορ. Είχαμε και ένα αήττητο και η ήττα αυτή σίγουρα μας έχει προβληματίσει».

- τον ΠΑΟΚ: «Έχει πολύ καλές μονάδες. Οι παίκτες στην επίθεση είναι πολύ καλοί αλλά και ο Μάτος. Έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι όταν η ομάδα έχει μέτρια απόδοση. Σιγά σιγά χτίζει μια καλή ομάδα που μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Είναι θέμα χρόνου να δέσει ως ομάδα και να έχει και συνέχεια. Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνει στα παιχνίδια εκτός Τούμπας».

- το πρωτάθλημα: «Υπάρχει πλήρης ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις και αυτό είναι ευχάριστο. Είναι η πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός κάνει μια τόσο δυνατή μεταγραφή τον Ιανουάριου. Πιστεύω ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα το πάρει. Ο ΠΑΟΚ χτίζει τώρα αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη να πάρει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός και με κακή απόδοση θα καταφέρει να πάρει τα παιχνίδια»

- τον Λεβαδειακό: «Εχουμε ένα καλό σύνολο και είμαστε φουλ ανταγωνιστικοί. Οπότε μπορείς να κρίνεις από τις μικρές ομάδες πόσο έχει ανέβει ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags