Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιες ατάκες για Ουζουνίδη: «Χίλια ευχαριστώ, είναι σαν πατέρας μας»!
| 2018-01-08 23:08:00

Τεράστιες ατάκες για Ουζουνίδη: «Χίλια ευχαριστώ, είναι σαν πατέρας μας»!

Sportdog Team
Τεράστιες ατάκες για Ουζουνίδη: «Χίλια ευχαριστώ, είναι σαν πατέρας μας»!

«Πράσινος» άσος… έσταξε μέλι για τον Έλληνα τεχνικό!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μίλησε ο Φάνης Τζανδάρης μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Ο Έλληνας χαφ αναφέρθηκε στην μακρόχρονη απουσία του από τα γήπεδα και στην ευγνωμοσύνη που νιώθει για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, για τον οποίο τόνισε ότι οι παίκτες τον έχουν σαν πατέρα τους!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Πλατανιά: «Σημαίνει πολλά για εμάς. Μπήκε καλά για εμάς το 2018, είναι μία καλή αρχή. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι για να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε παραπάνω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η θέση που είχαμε μετά το τέλος του πρώτου γύρου δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας».

Για το γεγονός πως όσοι παίκτες μείνουν στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Υπάρχει πίεση και την αισθανόμαστε. Ο κόσμος θέλει να κερδίζουμε γιατί είμαστε Παναθηναϊκός. Τα παιδιά είναι πολύ καλά στις προπονήσεις, είναι επαγγελματίες και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα παιχνίδια. Νομίζω αυτό φάνηκε και σήμερα».

Για το γεγονός πως ο ίδιος καθιερώνεται πλέον στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Συνέχεια λέω χίλια ευχαριστώ στον προπονητή. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

Για το τι σημαίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τους παίκτες αυτή την δύσκολη περίοδο: «Σημαίνει πολλά. Μόλις είχα έρθει δεν έπαιζα αλλά σιγά σιγά παίρνω περισσότερο χρόνο. Εντός και εκτός γηπέδου μας στηρίζει πάρα πολύ όλους. Είναι σαν ‘’πατέρας’’ για όλους μας στην ομάδα. Εδώ και πόσους μήνες όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά έπαιρνε τα πάντα πάνω του».

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Λαμία την Τετάρτη: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Το Κύπελλο είναι στόχος για εμάς. Τα τρία γκολ που χρειαζόμαστε μπορεί να είναι πολλά αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags