Facebook Pixel «Να ψάχνουμε και τη νίκη...»
| 2011-08-05 00:54:00

«Να ψάχνουμε και τη νίκη...»

«Να ψάχνουμε και τη νίκη...»

Ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γουεστ Μπρομ (2-2), ωστόσο τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει σιγά – σιγά να ψάχνουν και το αποτέλεσμα.

Ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας στη «Nova», υποστήριξε αρχικά: «Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα ακόμα στη μέση της προετοιμασίας. Αρχίζουμε να παίζουμε κόντρα σε πιο σοβαρούς αντίπαλους και περισσότερα λεπτά. Από τώρα θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε και τα αποτελέσματα, προκειμένου να μπούμε στις 27 Αυγούστου στο πρωτάθλημα, όπως πρέπει και να είμαστε έτοιμοι».

Αναφορικά με την εικόνα του Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε και σιγά σιγά να κερδίζουμε».

Τέλος, για το φιλικό με την Κατάνια και το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίξει απέναντι σε ομάδες από διαφορετικά πρωταθλήματα, ο Μάρκο Πάντελιτς, ανέφερε: «Είναι ωραίο γιατί παίζουμε απέναντι σε ομάδες με διαφορετικά στυλ. Είναι όμως ώρα να αναζητούμε και τα αποτελέσματα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags