Facebook Pixel Θα αφήσει εποχή ο νεαρός Λύρατζης στον ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-09 12:06:00

«Μεταγραφή» στην Τούμπα - Μπακ που λένε ότι θα αφήσει εποχή, αντι-Μάτος και... Ντάνι Άλβες!

Sportdog Team
«Μεταγραφή» στην Τούμπα - Μπακ που λένε ότι θα αφήσει εποχή, αντι-Μάτος και... Ντάνι Άλβες!

Ένας καλός λόγος για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο... 

Με τη νίκη του με σκορ 5-1 στα Τρίκαλα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και η σημερινή ρεβάνς στην Τούμπα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αυτό σημαίνει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε ένα εκτεταμένο rotation χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής με περιορισμένη συμμετοχή στα φετινά παιχνίδια και ξεκουράζοντας παράλληλα αυτούς που έχουν τραβήξει το περισσότερο… κουπί, για να τους έχει «φρέσκους» στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Κέρκυρα την Κυριακή.

Αυτό που αναμένεται να έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ΄ όλα, είναι η πρώτη συμμετοχή του 17χρονου Λευτέρη Λύρατζη με την πρώτη ομάδα, ακόμα και ως βασικός.

Και αυτό γιατί ο «μικρός», που ξεκίνησε ως «δεκάρι» και εξτρέμ αλλά στον ΠΑΟΚ καθιερώθηκε στη θέση του δεξιού μπακ, δεν είναι απλά ένας από τους πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κ20 του Δικεφάλου του Βορρά.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όσοι έχουν δουλέψει μαζί του βάζουν το… χέρι τους στο ευαγγέλιο πως μπορεί να αφήσει εποχή στην Τούμπα.

Ο Λύρατζης βρίσκεται στην Τούμπα από το 2012 όταν και ο ΠΑΟΚ τον «ανακάλυψε» στον Κεραυνό Κρηνίδων Καβάλας και από τότε η βελτίωση του ήταν ραγδαία, σε τέτοιο βαθμό που ορισμένοι θεωρούν πως θα μπορούσε ακόμα και τώρα να «σταθεί» στην πρώτη ομάδα ως back up του Λέο Μάτος.

Σήμερα, λοιπόν, έφτασε η… μεγάλη στιγμή για τον 17χρονο αμυντικό, αφού πρώτα το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπορεί λοιπόν σήμερα το απόγευμα (17:15) η Τούμπα να μην έχει πολύ κόσμο, αλλά όλοι όσοι βρεθούν στις κερκίδες της θα έχουν σίγουρα τα μάτια τους… λίγο περισσότερο στραμμένα στον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πρότυπο τον Ντάνι Άλβες και έχει ως μεγάλο στόχο το πέρασμά του από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ να μην είναι… σύντομο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags