Facebook Pixel Απίθανα πράγματα με Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-01-09 21:31:00

Απίθανα πράγματα με Λουτσιάνο, τι παιχνίδι παίζεται; - Το «περίεργο» ραντεβού με τον μάνατζερ...

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα με Λουτσιάνο, τι παιχνίδι παίζεται; - Το «περίεργο» ραντεβού με τον μάνατζερ...

Τι τρέχει άραγε με τον Βραζιλιάνο;

Μέχρι την Πέμπτη περιμένουν από τον Παναθηναϊκό, τον Λουτσιάνο Νέβες πίσω στη χώρα μας. Ο Βραζιλιάνος είχε ένα πρόβλημα με τα εισιτήρια του και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην ώρα του για Ελλάδα, ωστόσο από το Τριφύλλι δεν… ανησυχούν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, οι λόγοι που καθυστέρησαν τη μετάβαση του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα ήταν γνωστοί στην ΠΑΕ κι όπως επισημαίνεται από το περιβάλλον της ομάδας, ο παίκτης ήταν δικαιολογημένα «απών», ενώ και οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως δεν πρόκειται για... περίπτωση Αντρές Τσάβες.

Πάντως, η υπόθεσή του είναι κάπως... περίεργη και η συγκεκριμένη καθυστέρηση ενδεχομένως να «συνδέεται» με ένα ραντεβού που είχε γίνει τον προηγούμενο μήνα και ίσως παίξει ρόλο στο μέλλον του Βραζιλιάνου άσου στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στη συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού (Τουμαζάτου, Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνου) στη Ζυρίχη με τους διεθνείς πιστωτές ένας από τους παρευρισκόμενους ατζέντηδες (μονοψήφιος αριθμός, κόντρα στη φημολογία που αναπτύχθηκε πως ήταν… 50), ήταν και ο μάνατζερ του Λουτσιάνο.

Η παρουσία του είχε προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά, καθώς αποτελεί απορίας άξιο πότε πρόλαβαν οι Πράσινοι να έχουν οφειλές και σε αυτόν τον παίκτη και φυσικά γιατί βρέθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως κανείς από τους μάνατζερ των νυν ποδοσφαιριστών, πέραν από δύο πιτσιρικάδες που ακόμη δεν έχουν παίξει στην πρώτη ομάδα, δεν παρουσιάστηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση. Οπότε εκείνη η παρουσία του ατζέντη του Λουτσιάνο, σίγουρα δεν ήταν τυχαία ούτε και τόσο… αθώα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags