Facebook Pixel Aπίστευτη κίνηση Μαρινάκη με Οφόε, κλείνει Μπάμπα για το καλοκαίρι - Sportdog.gr
| 2018-01-09 22:30:00

Aπίστευτη κίνηση Μαρινάκη με Οφόε, έτσι κράτησε τον φευγάτο - Κλείνει νεαρό σταρ;

Sportdog Team
Aπίστευτη κίνηση Μαρινάκη με Οφόε, έτσι κράτησε τον φευγάτο - Κλείνει νεαρό σταρ;

Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή και πώς θα γίνει το super deal.

Αντιστροφή κλίματος φαίνεται πως υπάρχει πλέον με τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μετά τον Γενάρη, κάτι για το οποίο σας έχει ενημερώσει αποκλειστικά το sportdog.gr, εδώ και περίπου 10 ημέρες.

Βέβαια, η παραμονή του Βέλγου άσου δεν σχετίζεται με την αλλαγή προπονητή, ούτε με την άφιξη του Kέβιν Μιραλάς, όπως κυκλοφόρησε, καθώς ο έμπειρος άσος έχει φίλους Βέλγους στην ομάδα (βλέπετε Προτό, Ένγκες, Ζιλέ), ενώ δεν είχε κάποιο τεράστιο πρόβλημα με τον Τάκη Λεμονή.

Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν η σύζυγός του, η οποία είχε τρομοκρατηθεί από τηνληστεία στο σπίτι τους και τον πίεζε αφόρητα να φύγουν από την Ελλάδα και συνεπώς από τον Ολυμπιακό. Ούτε ο ίδιος ο παίκτης είχε… κάψα να φύγει ούτε και ο μάνατζέρ του, ο Κριστόφ Ενροτό, ήθελε να τον πάρει από το Λιμάνι, καθώς έχει αρκετές ανοικτές δουλειές με τους Πειραιώτες.

Βέβαια, ο Οτζίτζα Οφόε ψάχτηκε ωστόσο δεν βρήκε κάποια σοβαρή πρόταση για να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό και έτσι θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (αν έρθει δηλαδή κάποια... τρελή προσφορά) να φοράει τα ερυθρόλευκα και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε πολύ και η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά με την περίπτωση του Βέλγου, ενώ έδωσε και εντολή να υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή 24 ώρες το 24ωρο, κίνηση που ηρέμησε και τη γυναίκα του.

Μπάμπα από το καλοκαίρι;  

Στο μεταξυ, σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, με τον Όσκαρ Γκαρσία να βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τη διοίκηση για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Όπως σας έγραψε όμως το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πριν τις νέες αφίξεις στο Λιμάνι, αναμένεται να υπάρξει… σκούπα και αρκετές αποχωρήσεις. Στη σχετική λίστα και μάλιστα αρκετά ψηλά, βρίσκεται και το όνομα του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος μετράει ώρες στον Πειραιά, ειδικά μετά την απόκτηση του Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος άσος αναμένεται πολύ σύντομα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα τον βλέπουμε, πλέον, στην Τουρκία ή στην Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, η περίπτωση του Τζόναθαν Μπάμπα απασχολεί πολύ ζεστά τους Πειραιώτες, όπως σας εημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ωστόσο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα… σκάσουν (ακούστηκε ότι οι Γάλλοι θέλουν 5 εκατ. ευρώ) για έναν 21χρονο, το συμβόλαιο του οποίου με τη Σεντ Ετιέν ολοκληρώνεται σε έξι μήνες.

Ο νεαρός εξτρέμ αρέσει πολύ στον Όσκαρ Γκαρσία και δεν αποκλείεται αν βρουν τα δύσκολα στις συζητήσεις, να τον συμφωνήσουν από τώρα για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags