Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Μασούντ και Μοράν - Με άλλον είναι χαρούμενοι στην ΑΕΚ
| 2018-01-10 00:03:00

Ποιος Μασούντ και Μοράν - Με άλλον είναι χαρούμενοι στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ποιος Μασούντ και Μοράν - Με άλλον είναι χαρούμενοι στην ΑΕΚ

Δηλώσεις με νόημα από συνεργάτη του Χιμένεθ.

 

Iκανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Φελίπε Ουφάνο. Απ' ότι φάνηκε από τα λόγια του βοηθού του Ισπανού τεχνικού, εκτός από την εμφάνιση των δύο μεταγραφών, ξεχώρισε και την παρουσία του Γιαννούτσου. Είναι χαρούμενοι με τον πιτσιρικά στην ΑΕΚ, όπως τόνισε.

Ο συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ τόνισε:

Για τον βαθμό ετοιμότητας Μασούντ – Μοράν: «Είμαστε χαρούμενοι με τα δύο παιδιά, θα χρειαστούν λίγο χρόνο, ο Μασούντ ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μοράν ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι για τους δύο ποδοσφαιριστές».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτό το ματς ήταν ο τερματοφύλακας: «Μετά το πρώτο ματς, ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά δεν είδα και τόσο πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες... Η ομάδα με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής νίκησε ξανά σήμερα, οπότε μένουμε σε αυτό».

Για την απόδοση του Γιαννούτσου: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, πιστεύουμε σε αυτόν, έχουμε πίστη, έχει το μέλλον μπροστά του. Προσαρμόστηκε σε αυτό που του είπαμε , να συνεργαστεί δηλαδή με Βράνιες – Λαμπρόπουλο και είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ΑΕΚ είναι μεγάλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags