Facebook Pixel Sportdog.gr | Χουλτ: «Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει»
| 2018-01-10 09:40:00

Χουλτ: «Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει»

Sportdog Team
Χουλτ: «Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει»

Ο Σουηδός μίλησε στην πατρίδα του.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα jp.se έκανε ο Νίκλας Χουλτ, στην οποία υποστήριξε ότι περιμένει νεότερα για το εάν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει.

«Υπάρχει μια διαδικασία που εξελίσσεται. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει, αν θα μείνω τελικά ελεύθερος ή θα φύγω με άλλο τρόπο, αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα φτάσει ένα μήνυμα που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση».

Παράλληλα, σχολίασε μεταξύ άλλων: «η άδεια για την ομάδα ήταν ως τις 27 Δεκεμβρίου, αλλά η απραξία για εμένα έχει μεγαλώσει τώρα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις».

Ο Σουηδός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι»: «Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πως υπάρχουν προβλήματα, αλλά εγώ έχω επιλέξει να μην αναφέρομαι σε αυτό πλέον. Είναι κάτι πάντως, στο οποίο χωράει μεγάλη συζήτηση».

Παράλληλα ο Χουλτ αναφέρθηκε και στο ότι έκανε προπονήσεις με την Βάρναμο απ΄όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά και στο ότι θέλει να βρει σύντομα ομάδα, προκειμένου να κληθεί στην Εθνική της Σουηδίας για το Μουντιάλ που θα γίνει στην Ρωσία: «Αν έχω παιχνίδια μέχρι την άνοιξη, μπορεί να είμαι στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να είναι όλα υπό ...έλεγχο όταν αποφασιστεί η ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags