Facebook Pixel Βρήκε τον «νέο Μαυροπάνο» και ρίχνει «βόμβα» με Ντε Βινσέντι - Sportdog.gr
| 2018-01-10 10:06:00

Βρήκε τον «νέο Μαυροπάνο» και ρίχνει «βόμβα» με πρώην «ερυθρόλευκο»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βρήκε τον «νέο Μαυροπάνο» και ρίχνει «βόμβα» με πρώην «ερυθρόλευκο»!

Ειδικά με τον δεύτερο, θα «τρελαθούν» οι οπαδοί... 

Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου ανήκει στον Ολυμπιακό με την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Η αμέσως επόμενη ακούει στο όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Γιατί δεν είναι λίγο πράγμα, ένα παλικάρι 20 χρονών να παίρνει μεταγραφή για την Άρσεναλ, έναντι 2,3 εκατ. ευρώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα δοθεί δανεικός στη γερμανική Βέρντερ Βρέμης.

Όπως φαίνεται, ο ΠΑΣ ετοιμάζεται να αναπληρώσει το κενό του νεαρού αμυντικού και γιατί όχι, να δημιουργήσει προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός «νέου Μαυροπάνου». Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, ο ΠΑΣ συζητάει με τον Άγγελο Αργύρη, ο οποίος τυχαίνει να είναι συνομήλικος και να έχει τον ίδιο ατζέντη με τον πρόσφατα μεταγραφέντα στόπερ.

Ο Αργύρης ξεκίνησε την καριέρα του στη Νίκη Βόλου, από εκεί το 2015 πήρε μεταγραφή για τη Βέρντερ Βρέμης, το 2016 πήγε ως ελεύθερος στη γερμανική Βάιχε, ενώ την περασμένη σεζόν τον Γενάρη μεταγράφηκε  στην Πολωνία, για λογαριασμό της Κορώνα. Στο Κίελτσε ο 20χρονος αμυντικός έπαιξε δύο παιχνίδια φέτος, δεν έπεισε και έμεινε ελεύθερος

Στον ΠΑΣ, όμως, ευελπιστούν ότι χάρη στον Γιάννη Πετράκη που δουλεύει ατομικά κάθε ποδοσφαιριστή, μπορούν να αναδείξουν ένα νέο ταλεντάκι και γιατί όχι να επωφεληθούν από μία μελλοντική πώληση. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολυθεσίτη, μπορεί να παίξει στις δύο θέσεις των στόπερ, κεντρικός μέσος αλλά και αριστερό χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργύρης είχε βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Ένωσης στο Κίελτσε. Ο Έλληνας αμυντικός είχε περάσει αλλαγή στο 73' και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

Στα Γιάννινα τα μεταγραφικά έχουν πάρει φωτιά, όχι μόνο την πίσω γραμμή αλλά και την μπροστά. Ήδη στην όμορφη πόλη της Ηπείρου έχει διαρρεύσει η φήμη ότι ο ΠΑΣ διαπραγματεύεται για την επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχουν ωριμάσει οι καταστάσεις και να επιστρέψει στον «Άγιαξ» της Ηπείρου. Γιατί όταν είχε φύγει είχε απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη στα Γιάννινα με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή...  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags