Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΣ, ηρωική πρόκριση με 9 παίκτες για την ΑΕΛ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-10 19:10:00

Μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΣ, ηρωική πρόκριση με 9 παίκτες για την ΑΕΛ!

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΣ, ηρωική πρόκριση με 9 παίκτες για την ΑΕΛ!

Το έφερε τούμπα ο ΠΑΣ (4-0 τον Λεβαδειακό), έχασε (2-0 από την Ξάνθη), αλλά πέρασε η ΑΕΛ!

Χαμός έγινε στα δυο απογευματινά ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ να παίρνουν σπουδαίες προκρίσεις για τα προημιτελικά!

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 4-0

Οι Γιαννιώτες είχαν ηττηθεί με 1-0 στη Λιβαδειά, ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα στην έδρα τους και να περάσουν.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με τον Τζημόπουλο στο 31’ και πήρε σκορ πρόκρισης κάνοντας το 2-0 με τον Κόντε στο 38’. Ο Ισπανός «κλείδωσε» την πρόκριση με το δεύτερο γκολ που έκανε το 3-0 στο 80’, ενώ ο Γαρουφαλιάς έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 92’.

ΠΑΣ Γιάννινα: (Πετράκης): Περιστερίδης, Κόντε, Μπέτρα (75' Σολτάνι), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Βιδάλ (79' Μανθάτης). Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Γιάκος. 
 
Λεβαδειακός (Ανιγκό): Σωτηρίου, Τριποτσέρης, Λεονάρντο (46' Ιωαννίδης), Ντιόγκο (69' Ζαραδούκας), Καλτσας, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83' Καθάριος), Αντιλέχου, Μπελγκαζουανί, Φαβάρο,Γιακουμάκης. 
 

Ξάνθη – ΑΕΛ 2-0

Πολύ κοντά σε μια τεράστια ανατροπή έφτασε η Ξάνθη, η οποία είχε ηττηθεί με 3-0 στη Λάρισα, όμως η ΑΕΛ άντεξε και πήρε αυτή την πρόκριση για τους 8.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Μελιόπουλο στο 27’, ενώ η αποστολή της ΑΕΛ έγινε πολύ δύσκολη στο δεύτερο μέρος, αφού ο Ντέλετιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 61’ και μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Σιλά έκανε τα 2-0 για την Ξάνθη!

Η αποβολή του Τζουρίτσκοβιτς στο 66’ έκοψε κάπως την φόρα των γηπεδούχων, ωστόσο υπήρξε και τρίτη αποβολή στο παιχνίδι. Ο Καρατάσιος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85’ αφήνοντας την ΑΕΛ με δέκα παίκτες. Η Ξάνθη πίεσε ασφυκτικά κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, όμως η ομάδα του Ηλία Φυντάνη άντεξε, δεν δέχθηκε το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση και πήρε μια θριαμβευτική πρόκριση!

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Μελιόπουλος, Σιλά, Καμαρά (46' Ντε Λούκας), Μεχία, Φασίδης (62' Τριάδης), Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε (54' Γέντρισεκ), Κάστρο.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Καρατάσιος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμάν (65' Ρέντζας), Λεοζίνιο (56' Μιλοσάβλιεφ), Ντέλετιτς, Περόνε (69' Ναζλίδης)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags