Facebook Pixel Ποιο είναι το ποσό που δίνει ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό για τον Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-11 10:35:00

Αυτό είναι το πραγματικό ποσό που δίνει ο Iβάν στον ΠΑΟ για Μολέντο - Tι συμφώνησαν οι δύο ομάδες

Sportdog Team
Αυτό είναι το πραγματικό ποσό που δίνει ο Iβάν στον ΠΑΟ για Μολέντο - Tι συμφώνησαν οι δύο ομάδες

Θα δώσει ανάσα ο Βραζιλιάνος ή θα φέρει μπελάδες;

Σήμερα αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μετακίνησης του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ, με τη μορφή του δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Η τελική απόφαση ανήκει στον παίκτη και, με τα υπάρχοντα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι θα πει το «ναι» στην πρόταση του Δικεφάλου, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον Βραζιλιάνο.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του παίκτη, κάτι που συμφέρει αφάνταστα τους Πράσινους, καθώς όχι μόνο γλιτώνουν το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ, αλλά βάζουν στα ταμεία τους κι ένα ποσό που σε αυτή τη φάση έχουν αφάνταστα ανάγκη.

Τα χρήματα που δίνει ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό αγγίζουν τις 300.000 ευρώ και όχι τις 500.000 ευρώ, όπως επιμένουν να αναφέρουν τα περισσότερα ρεπορτάζ, ενώ ο Δικέφαλος προσφέρει στο Τριφύλλι και δύο παίκτες.

Πρόκειται, βεβαίως, για μια εξαιρετική συμφωνία, αν αναλογιστεί κανείς τις ανάγκες του Παναθηναϊκού και, φυσικά, το γεγονός ότι το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος και ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ.

Μένει να δούμε, λοιπόν, σήμερα αν ο παίκτης θα πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας μια πολύ σημαντική «ανάσα» στους Πράσινους, ή θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, προσφέροντας τις αγωνιστικές του υπηρεσίες, αλλά προκαλώντας ταυτόχρονα μεγάλους οικονομικούς μπελάδες στην ομάδα του… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags