Facebook Pixel Πότε πωλείται και γιατί φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς - Sportdog.gr
| 2018-01-12 11:28:00

«Καυτό» παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς, πότε πωλείται, γιατί φεύγει - Σαν τρελός πάει στην...

Sportdog Team
«Καυτό» παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς, πότε πωλείται, γιατί φεύγει - Σαν τρελός πάει στην...

Η ατάκα του Σαββίδη για τον Σέρβο και η εξωπραγματική πρόταση.

Οριστικό φαίνεται πως είναι το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Ρεν, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της γαλλικής ομάδας, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του Σέρβου φορ από τον ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο Γιώργος Σαββίδης αποφάσισε να δεσμευτεί δημόσια πρόσφατα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης «δεν πωλείται», σημαίνει ότι υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση της «ασπρόμαυρης» διοίκησης να μην παραχωρηθεί ο Σέρβος τον Γενάρη.

Πάντως, από την άλλη, όλα δείχνουν ότι το μεγάλο deal θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι. Αυτή είναι η επιθυμία του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήθελε να μπει τώρα στη διαδικασία να πουλήσει έναν από τους κορυφαίους του παίκτες (και αγαπημένου της εξέδρας) στη «μάχη» που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος, όμως, της σεζόν η πώληση του Σέρβου θα μοιάζει με μονόδρομο, καθώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει άμεσα να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα λόγω financial fair play κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την παραχώρηση του πιο ακριβού περιουσιακού του στοιχείου.

Εξάλλου, ήταν και επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράρει συνεχώς και δε θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Μόνο για μία… εξωπραγματική πρόταση θα αποφάσιζε να πάρει τώρα μεταγραφή και συγκεκριμένα αν αυτή ερχόταν από την Αγγλία, όπου θέλει να πάει σαν τρελός ο διεθνής φορ.

Αν, λοιπόν, δεν προκύψει αυτή η προσφορά, που όπως φαίνεται δεν υπάρχει κάτι «ελκυστικό» στον ορίζοντα, το μεγάλο deal του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο παίρνει παράταση μερικών μηνών. Ενδεχομένως, μάλιστα, στον Δικεφάλο να περιμένουν και την παρουσία του παίκτη στα γήπεδα της Ρωσίας, καθώς μπορεί εκεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο της μετοχές του, και μετά να τον «βγάλουν στο σφυρί». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags