Facebook Pixel Αυτή είναι η «αποστολή» του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-12 12:00:00

Αυτή είναι η «αποστολή» του «Γ.Χ.», τον βάζει να... κλέβει ο Iβάν - Τι σχέση έχει ο Μαυροπάνος!

Sportdog Team
Αυτή είναι η «αποστολή» του «Γ.Χ.», τον βάζει να... κλέβει ο Iβάν - Τι σχέση έχει ο Μαυροπάνος!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επιστροφή-έκπληξη.

Πρώτο θέμα συζήτησης στον ΠΑΟΚ εδώ και λίγη ώρα είναι η επιστροφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην Τούμπα, σε ρόλο δίπλα στον Λούμπος Μίχελ.

Η… αποστολή του «Γ.Χ.» είναι να ερευνά την ελληνική αγορά για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να ελέγχει την πρόοδο των πολλών δανεικών που έχει ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και να φροντίζει για τη σωστή μετάβαση των νεαρών παικτών της Ακαδημίας του Δικεφάλου του Βορρά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τι οδήγησε, όμως, τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να επαναφέρει στον ΠΑΟΚ τον Γιώργο Γεωργιάδη;

Όπως μαθαίνει το sportdog.gr, ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλονικιών θέλει κυρίως από τον «Γ.Χ.» να εντοπίζει εγκαίρως τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, πριν αυτοί δηλαδή καταλήξουν σε κάποιον από τους «μεγάλους» της Αθήνας ή σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες με τον Κώστα Μαυροπάνο που πλέον είναι παίκτης της Άρσεναλ.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Εδώ και πάρα πολύ καιρό ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της μεγάλης επένδυσής του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, η οποία ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πιο απλά, οι «ασπρόμαυρες» ακαδημίες δεν «παράγουν» τον επιθυμητό αριθμό ποδοσφαιριστών για την «πρώτη» ομάδα, όπως θα έπρεπε βάσει των χρημάτων που ξοδεύονται κάθε χρόνο. Γι΄ αυτό, άλλωστε, το καλοκαίρι προσλήφθηκε ο Ντάνιελ Μπίγκας Αλσίνα, με θητεία στη Μασία, στη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών.

Επειδή, όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν… ασχολείται σχεδόν καθόλου με τις ομάδες Κ20 και Κ17 λόγω της πίεσης που έχει για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ουσιαστικά και ο ίδιος μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι ο άνθρωπος που θα παρακολουθεί στενά τις ομάδες του ΠΑΟΚ που συμμετέχουν στα μικρά πρωταθλήματα της Super League και καιρούς θα ενημερώνει τα… υψηλότερα κλιμάκια για τους παίκτες που διαθέτουν τα φόντα να προβιβαστούν στη «μεγάλη» ομάδα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags