Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη με ποδοσφαιριστή!
| 2018-01-12 13:29:00

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη με ποδοσφαιριστή!

Sportdog Team
Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη με ποδοσφαιριστή!

Μια φοβερή χειρονομία!

Ένας Χανιώτης ποδοσφαιριστής, προχώρησε σε μία εξαιρετικά αξιέπαινη πράξη, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. 

Ο λόγος για τον Πάνο Τσικουδάκη, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα των Απτέρων, ομάδας Β' κατηγορίας στα Χανιά. Όπως αναφέρουν τα "Χανιώτικα Νέα", το βράδυ της Τρίτης δεν πρόλαβε την προπόνηση της ομάδας του κι έτσι αποχώρησε αμέσως από το γήπεδο της Σούδας για το τραπέζι που είχαν προγραμματισμένο τα Άπτερα. Κατά την αποχώρησή του ωστόσο είδε μία τσάντα και μερικά πράγματα δίπλα σε αυτήν, έξω από το γήπεδο. 

Αφού πήρε την τσάντα και την άνοιξε, βρήκε κάποια εισιτήρια, μαζί με το ποσό των 700 ευρώ. Αμέσως ωστόσο ήρθε σε επικοινωνία με το πρακτορείο που είχαν εκδοθεί τα εισιτήρια, ώστε να βρεθεί ο κάτοχος που ήταν μία γυναίκα, με την οποία κατάφερε τελικά να έρθει σε επικοινωνία. 

Η γυναίκα παρέλαβε οριακά την τσάντα, μιας και βρισκόταν ακόμη στο λιμάνι της Σούδας κι επρόκειτο να αποχωρήσει ακτοπλοϊκώς, τη στιγμή μάλιστα που το καράβι την περίμενε, αφού είχε παρέλθει η ώρα αναχώρησης για τον Πειραιά. Ευτυχώς για εκείνη η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος, καθώς ο Πάνος Τσικουδάκης της παρέδωσε την τσάντα. 

Σε δήλωσή του στο athlitiko.gr ο ποδοσφαιριστής αρκέστηκε να αναφέρει πως: «Δεν το έκανα ούτε για προβολή, ούτε για να μου πουν μπράβο, οπότε δεν έχω κάτι περισσότερο να πω». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags