Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι'αυτό επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης – Τι δεν ξέρει ο Μίχελ
| 2018-01-12 16:24:00

Γι'αυτό επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης – Τι δεν ξέρει ο Μίχελ

Sportdog Team
Γι'αυτό επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης – Τι δεν ξέρει ο Μίχελ

Παλιός στενός συνεργάτης αποκάλυψε το νέο ρόλο του στην ομάδα.

Την άποψη ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει τις ικανότητες και την εμπειρία να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Ουσταμπασίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο βοηθός του Γεωργιάδη όταν βρισκόταν στον Δικέφαλο, υποστήριξε ότι ο 45χρονος γνωρίζει την ιδιαίτερη ελληνική πραγματικότητα και εφόσον υπάρχει και καλή συνεργασία τότε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πόστο που του έχει ανατεθεί.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο φέτος ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν σε αυτό το στόχο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ: «Ο Γεωργιάδης γνωρίζει τι είναι ο ΠΑΟΚ αλλά ο βασικός λόγος είναι η ικανότητα και οι εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στη θέση που θα του ανατεθεί. Εάν υπάρχει και καλή συνεργασία και η ομάδα αξιοποιεί τους ανθρώπους της θα μπορέσει να βοηθήσει».

Για τον Λούμπος Μίχελ: «Ο Μίχελ ήταν σε έναν άλλο ρόλο και γνωρίζει περισσότερο για αυτό. Ο Γεωργιάδης βλέπει τα πράγματα από μια ποδοσφαιρική ματιά. Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα που είναι ιδιαίτερη. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο αφού η βάση του δεν είναι καθαρά ποδοσφαιρική. Πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στο ποδόσφαιρο οι άλλοι πρέπει να υπηρετούν τους συλλόγους και το ποδόσφαιρο και όχι άλλους σκοπούς».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ κοντά να πάρει πρωτάθλημα. Το αξίζει και ο Σαββίδης με όλα αυτά που κάνει. Πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι σε αυτό το στόχο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags