Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ πήρε Μολέντο και Αζεβέδο με τα... λεφτά του Ζμπράνο!
| 2018-01-12 20:23:00

Το τρομερό deal του Σαββίδη - O «κομμένος»... φέρνει δύο σούπερ μεταγραφές στην Τούμπα!

Sportdog Team
Το τρομερό deal του Σαββίδη - O «κομμένος»... φέρνει δύο σούπερ μεταγραφές στην Τούμπα!

Πολύ έξυπνη κίνηση από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή αποκτώντας ως δανεικό τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Μάρσιο Αζεβέδο, ενώ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για δυο παίκτες που προορίζονται για βασικοί, αφού ο πρώτος αναμένεται να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο δεύτερος θα αποκτηθεί για να κάνει την διαφορά στους στόπερ παίρνοντας τη θέση του Κάρλος Ζαμπράνο.

Μάλιστα, ο Περουβιανός αμυντικός, του οποίου ο δανεισμός τερματίστηκε πρόωρα, αποτέλεσε ουσιαστικά το «κλειδί» για να γίνουν αυτές οι δυο κινήσεις.

Με το να ξεφορτωθεί τον Ζαμπράνο ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το υψηλό συμβόλαιο του διεθνούς στόπερ, ήτοι κάτι παραπάνω από ένα εκατ. ευρώ, και με τα χρήματα αυτά όχι απλά εξοικονόμησε όσα χρειαζόταν για να τρέξει τις υποθέσεις των δυο Βραζιλιάνων, αλλά του έμειναν και… ρέστα στο ταμείο!

Πρόκειται σαφώς για μια πολύ έξυπνη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη, αφού έτσι ο Δικέφαλος ξεφορτώθηκε έναν παίκτη που δεν του έκανε για να πάρει δυο βασικούς, ενώ παράλληλα πέτυχε να χαμηλώσει ουσιαστικά το μπάτζετ. Αυτό το κομμάτι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και δεν πρέπει να το υποτιμούμε, αφού η UEFA παρακολουθεί τους Θεσσαλονικείς και το τελευταίο που τους λείπει είναι να έχουν μπλεξίματα με Financial Fair Play.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται έντονα για την απόκτηση επιθετικού. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, δεν αναζητούν πρώτο όνομα που θα έρθει για βασικός, αλλά έναν παίκτη που θα γεμίσει το ρόστερ προσφέροντα μια έξτρα λύση στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags