Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε με... ξύλο χάνει η Προοδευτική! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-13 19:10:00

Ούτε με... ξύλο χάνει η Προοδευτική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ούτε με... ξύλο χάνει η Προοδευτική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζουν την πορεία τους για άνοδο οι Κορυδαλλιώτες!

Το ιστορικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική στη Νεάπολη στιγματίστηκε από επεισόδια και προσωρινή διακοπή, με τους Κορυδαλλιώτες να γλιτώνουν δύο φορές από το δοκάρι και να παίρνουν σπουδαίο βαθμό (0-0) στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο.

Η Προοδευτική παρέμεινε αήττητη μετά τις 9 Οκτώβρη και φυσικά στην πρώτη θέση και παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 55', κατάφερε να αντέξει την πίεση του Ιωνικού και να φύγει αλώβητη από τη Νίκαια.

Φυσικά, ένα τέτοιο ντέρμπι ήταν σχεδόν... αναμενόμενο ότι θα είχε παρατράγουδα. Στο 63' της αναμέτρησης, ο διαιτητής Τσαγκαράκης αναγκάστηκε να διακόψει το ματς, όταν δέχτηκε μπουκάλι από την εξέδρα, ύστερα από μία ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών. Λίγη ώρα αργότερα οι ομάδες ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μάλιστα, πριν την έναρξη, οπαδοί του Ιωνικού περίμεναν την αποστολή της Προοδευτικής και χρειάστηκε η Αστυνομία να παρέμβει για να πλησιάσει το πούλμαν στο γήπεδο και να αποβιβαστούν οι ποδοσφαιριστές. Η ατμόσφαιρα δηλαδή μύριζε μπαρούτι πριν τη σέντρα. 

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags