Facebook Pixel Το next big thing που βγάζει η ΑΕΚ
| 2018-01-13 21:53:00

Αυτό είναι το κρυφό χαρτί του Χιμένεθ – Έδειξε μεταγραφή αριστερού μπακ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτό είναι το κρυφό χαρτί του Χιμένεθ – Έδειξε μεταγραφή αριστερού μπακ

Αυτόν προσέχουν στην ΑΕΚ σαν τα μάτια τους.

Πριν τις γιορτές ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μιλήσει ξεκάθαρα για την ενίσχυση της ΑΕΚ ζητώντας στην ουσία τέσσερις ποδοσφαιριστές, δηλαδή αντί-Μάνταλο, αντί-Γιόχανσον, αριστερό μπακ και εξτρέμ. Τον Γενάρη η Ένωση κάλυψε δύο από τις επιθυμίες του Ισπανού τεχνικού με την απόκτηση του Μασούντ και του Μοράν. Έτσι ο 53χρονος προπονητής του Δικεφάλου φάνηκε να μετριάζει τα θέλω του και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στον Τύπο και τον κόσμο.

Μάλιστα την Παρασκευή μίλησε ανοιχτά για τη φλέγουσα υπόθεση του αριστερού φουνταριστού λέγοντας συγκεκριμενα «θα το προσπαθήσουμε, αλλά δεν πρέπει να είμαστε τρελαμένοι για να πάρουμε οπωσδήποτε έναν ποδοσφαιριστή, δεν πρέπει να τρελαινόμαστε ότι πρέπει αναγκαστικά να πάρουμε παίκτη σε αυτή την θέση».

Όσον αφορά τον αριστερό ακραίο αμυντικό ο Χιμένεθ δεν αποκλείεται να παίξει ένα κρυφό χαρτί, σε περίπτωση που πρέπει να υπάρξει ειδική διαχείριση του Λόπες. Μην ξεχνάμε, ότι ο Μανόλο έχει ήδη τσεκάρει με απόλυτη επιτυχία τον Μιχάλη Μπακάκη στη συγκεκριμένη θέση, τον οποίο εμπιστεύεται επίσης σε πολλά παιχνίδια ως τρίτο αριστερό στόπερ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός φανέρωσε αυτό το χαρτί του στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω στα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, τον Μασούντ και τον Μοράν, δεν πέρασε απαρατήρητη η συμμετοχή του Γιώργου Γιαννούτσου. Ο 19χρονος αμυντικός από τα Ψαχνά Ευβοίας χρησιμοποιήθηκε βασικός στο σύστημα που παρέταξε ο προπονητής της ΑΕΚ και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ήταν σοβαρός και δεν ριψοκινδύνεψε η ομάδα από την πλευρά του.

Δεν είναι τυχαίο, ότι συνεργάτης του Χιμένεθ, μετά το συγκεκριμένο ματς, στάθηκε στην απόδοσή του,κάτι που είχε επισημάνει το sportdog.gr. «Πιστεύουμε σε αυτόν, έχει το μέλλον μπροστά του. Προσαρμόστηκε σε αυτό που του είπαμε , να συνεργαστεί δηλαδή με Βράνιες – Λαμπρόπουλο και είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ΑΕΚ είναι μεγάλος», τόνισε ο βοηθός του Μανόλο.

Μερικές ημέρες μετά ήρθαν οι τοποθετήσεις του Χιμένεθ για να επιβεβαιώσουν το γεγονός, ότι η ΑΕΚ προσέχει πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όπως παραδέχτηκε την Παρασκευή ο Ισπανός τον βλέπουν σαν την περίπτωση Γαλανόπουλου. « Είχα όρεξη να δω παίκτες όπως ο Γιαννούτσος μαζί με παίκτες που συνήθως είναι βασικοί. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω για να βελτιωθεί. Θέλει πολλή δουλειά, να κάνουμε ότι κάναμε πέρσι με τον Γαλανόπουλο, να βελτιωθεί σιγά – σιγά», είπε ο τεχνικός της Ένωσης στο πλαίσιο των καθιερωμένων δηλώσεων για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνεπώς θα πρέπει να κρατήσουμε το όνομα του Γιαννούτσου, ο οποίος απ'ότι φαίνεται είναι το next big thing που προσπαθεί να βγάλει η ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον μικρό, είναι ότι το πρωτάθλημα είναι στην κόψη του ξυραφιού, οπότε ο Χιμένεθ δεν θα ρισκάρει να τον δοκιμάσει σε αγώνα της Super League. Εκτός και αν στην πορεία του δεύτερου γύρου αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags